Tekkis jälle vajadus uus (kasutatud) auto osta. Siiani olen ikka praktilist poolt vaadanud auto ostmisel. Saatuslikuks sai ühe Saab 9-5 proovisõidu tegemine.Tundus väga mugav olema. Peale seda tunduvad kõik teised valikus olnud autod suht plangud ning ebamugavad !Kuna olen siin uus ja Saabi varem omanud ei ole,siis küsingi teie arvamust.
Mis võib mind ees oodata või mida ma peaksin teadma, kui ostangi Saabi ?
Auto jääb mul põhiliselt maantee sõiduks.Päeva läbisõit ca 160 km.Selleks valisingi 9-5 universaalkerega ja automaatkastiga.Mootoriks 2,3 t 136 kW.Teisi variante eriti pole,mis jääks minu hinnaklassi.
Nüüd jään ootama teie arvamust ja kriitikat ning soovitusi minu valiku suhtes.Võite ka pakkuda konkreetseid isendeid.Mootoriteks võivad olla ka teised,kuid automaat ja universaal peavad olema.Samas jääb see ka mul pereautoks.Hinnaklass kuni 100 kilo.
Tänud vastajatele ette
9-5 ostuabi
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
no 9-5 kohta on foorumis piisavalt palju kirjutatud. erinevate teemade alla.
1. mis sellegipoolest ütleks, on see, et lase oma auto spetsidel kohe ennem ostu-müüki üle vaadata, siis saad ülevaate, kuhu su lisaraha kuni 25000 kr kohe läheb.
ja siis saad auto korda ja siis sõidurõõmu aastaks!
ja saabispetside andmeid leiad ka siit foorumist. asuvad ainult Tallinnas.
1. mis sellegipoolest ütleks, on see, et lase oma auto spetsidel kohe ennem ostu-müüki üle vaadata, siis saad ülevaate, kuhu su lisaraha kuni 25000 kr kohe läheb.
ja siis saad auto korda ja siis sõidurõõmu aastaks!
ja saabispetside andmeid leiad ka siit foorumist. asuvad ainult Tallinnas.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.