Eks järgmise "sleppissõiduga" läheb auto kindlasti mustaks- siis veab seda ju "teist marki" auto

Mul on ka väikestviisi teaduslik seletus olemas- kitsad rehvid, kõrge auto, juhuslikkuse mõju (kellaaeg, ilmad, suur vihm puhtal teel jne)
Äkki siin on äriidee? Ma ei saa niisama ära anda seda.Algselt postitas: TGB
Kuulge igavesti puhta auto tegelased... Tulge osalege mõnel üritusel, Ööasjadel või Sügisrallyl näiteks. Siis näevad teised kah kui puhas teie auto on![]()
Algselt postitas: vallikas
Praktikant, "new poll" nupp on täitsa olemas Sul endalgi![]()
ma olen küll probleemi suurust adunud.Algselt postitas: Saabiiir
Tundub, et ei teemaalgataja ega ka senised vastanud pole täielikult adunud, kui suure probleemiga me antud juhtumil kokku puutume.![]()
Algselt postitas: eifeks
Ei tea kas see sobib siia teemasse, eks moded tõstavad ümber, aga mul on sarnane mure bensuga. Nimelt panin juuni lõpus viimase raha eest 15 l bensu paaki ja see on senimaani alles. Sõidan nagu tavaliselt kuskil 1000 kilsa kuus, aga bensu tuli pole siiamaani põlema läinud. Ma muidu päris rahul sellega ja minupoolest võiksgi see nii jääda, aga paneb kukalt kratsima. Äkki kasutatakse mingit kütuselisandit seal tanklas?
PS: Unustasin mainida, et mul samuti Griffin.
Siin tekib muidugi kohe küsimus, et KUHU paaki sa selle 15 liitrit penssu panid. Kui klaasipesuvedelikupaaki, siis on ehk ei ole sa pidanud aknaid pesema (ei lähe mustaks?) ja sellepärast ka penss alles. Samas klaasipesuvedelikupaaki ei tohiks kuidagi 15 liitrit mahtuda.Algselt postitas: eifeks
Ei tea kas see sobib siia teemasse, eks moded tõstavad ümber, aga mul on sarnane mure bensuga. Nimelt panin juuni lõpus viimase raha eest 15 l bensu paaki ja see on senimaani alles. Sõidan nagu tavaliselt kuskil 1000 kilsa kuus, aga bensu tuli pole siiamaani põlema läinud. Ma muidu päris rahul sellega ja minupoolest võiksgi see nii jääda, aga paneb kukalt kratsima. Äkki kasutatakse mingit kütuselisandit seal tanklas?
PS: Unustasin mainida, et mul samuti Griffin.
Algselt postitas: eifeks
Seier liigub, aga hästi vähe. Kompuuter näitab ka 0.14 l / 100 km
Ja naine ei sõida. Tal pole lubegi.