Mure värviga ehk igavesti puhta auto saaga

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
urmask

Ma isegi toetan väidet. enda SAABi ostsin vist augusti lõpp, kui õigesti mäletan. Väga sitane oli. No.. pesin ise, käsitsi, mingi šampooniga puhtaks ja... puhas on.. pole kordagi pesnud. Sama moodi käisin korra autole ringi peale ja ise ka imestan... Noh.. okei.. praegu auto 2 nädalat hoovis seisnud.. suure lumega ei julge teine enam sõita. Jonnib nii, et isegi tööle ei lähe.. aga see selleks..

Eks järgmise "sleppissõiduga" läheb auto kindlasti mustaks- siis veab seda ju "teist marki" auto :D

Mul on ka väikestviisi teaduslik seletus olemas- kitsad rehvid, kõrge auto, juhuslikkuse mõju (kellaaeg, ilmad, suur vihm puhtal teel jne)
svenska

Aga mul läheb auto mustaks ikka aegajalt, järelikult kõik korras. Puhas vedamine vist. Kui jääks puhtaks koguaeg siis oleks ammu maha müünud ja unustaksin seda autot lihtsalt ära kui õudusunenägu. Vahetevahel kui kaua ei sõida siis ikka vaatan paar korda päevas aknast välja et kas ta on ikka piisavalt sitane, ja kui näen seda mustust värvi peal siis kohe nagu kergem olla.

Soovitan autot kiiremas korras müüki panna.
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Kuulge igavesti puhta auto tegelased... Tulge osalege mõnel üritusel, Ööasjadel või Sügisrallyl näiteks. Siis näevad teised kah kui puhas teie auto on :P
Kasutaja avatar
urmask

Algselt postitas: TGB
Kuulge igavesti puhta auto tegelased... Tulge osalege mõnel üritusel, Ööasjadel või Sügisrallyl näiteks. Siis näevad teised kah kui puhas teie auto on :P
Äkki siin on äriidee? Ma ei saa niisama ära anda seda.

Enda puhul ma tegelikult tean, kust see tuleb- kellaajad, rehvid, ilmad.. kokkusattumus. + On olnud paar korda, kus tuleb väga julma padukat, ja see õrn rämps kõik maha pestakse :)
Andrus99
Saabiklubi liige

Üks lause meenub vaid seda teemat lugedes - eri kinomehed tramaeivõi :D
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
praktikant
Auto: 9-3 ----- 2008
9-3 Arc 2006
9-5 NG säästukas

vastukajade järgi otsustades on teema täiesti aktuaalne ja ma ei muretse ilmaaegu.;)
Mõned võtavad asja päris südamesse kohe.

Ehk oleks võimalik foorumi peremeestel see veidi segadust tekitanud teema suunata küsitlusse:
"millal TEIE viimati oma autot pesite" või midagi sihukest.
Pesulad saaksid tasuta turu-uuringu ja...noh, niisama vaataks.

PS Luban, et annan teada, kui auto ära pesen.
"tahan kõike teada" ütleb plakat koolimaja seinal
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Inimestel on väga igav viimasel ajal:conf:
Kasutaja avatar
vallikas

Praktikant, "new poll" nupp on täitsa olemas Sul endalgi :P

Tundub jah selline saabimehe püksirihma või müün 2000 krooniga tip-top korras turboklassiku...mudeli.
praktikant
9-3 Arc 2006
9-5 NG säästukas

Algselt postitas: vallikas
Praktikant, "new poll" nupp on täitsa olemas Sul endalgi :P

Aitäh.
Proovisin, ei saand hakkama. Tuli tavaline postitus... ja tühi.
Kasutaja avatar
hoclines

Olen üsna veendunud, et saaksin sind aidata. Pargi auto öödeks mõistliku tasu eest minu taluhoovi ja imetle seda peale saabumist ja enne lahkumist kas või nõrkemiseni - kui pole porine, on tolmune või lägane aga - mis määrdunud, see määrdunud... :headbang:
petsla

Kuram, mul jälle vastupidine mure -- alati peale korralikku pesu on auto must kui öö. Aga seda musta ei jagu kauks, juba paar päeva hoovis seismist ja hakkab mingi vine musta üle domineerima. Rääkimata sõitmisest, siis on auto lihtsalt tumehall, heledam hall või beežikas, sõltub kuskohas sõita. Aga ma tahan musta! Kes aitaks?
Kasutaja avatar
Saabiiir

Tundub, et ei teemaalgataja ega ka senised vastanud pole täielikult adunud, kui suure probleemiga me antud juhtumil kokku puutume. Nimelt - selline juhtum viitab võimalikule globaalsele katastroofile! :wise:
Miks? Sellepärast, et kui me esitame küsimuse, millistel tingimustel on üldse võimalik, et Maa päritoluga auto ei määrdu, siis lihtsate loogiliste arvutustega jõuame me järeldusele, et igapäevaselt sõites ei ole selliseid tingimusi võimalik kuidagi luua. Sellest järeldusest järeldub omakorda see, et tegemist on kusagilt Kosmoseavarustest - mõnelt teiselt Planeedilt pärineva masinaga.:eureka:
Sellisele järeldusele järgnevad aga juba väga murettekitavad küsimused. On see esimene ja ainus omataoline masin Maal? Kui ei, siis kus ja kuipalju neid veel on? Kas need kõik on Saabid või peab sellist anomaaliat kartma ka mõnd muud marki autot soetades? Millistel eesmärkidel on sellised autod siia sokutatud? Kas tähendab see seda, et Inimeste hulka on imbunud Võõrplaneetlased? Kui viimasele küsimusele antav vastus on jaatav, siis võib see tähendada vaid üht - meil on oodata Planeetide Vahelist Sõda ja, arvestades Võõrplaneetlaste kõrgema tehnilise arenguga, millele viitab ka kõne all olev Saab, peaaegu kindlat kaotust. Peaaegu seetõttu, et praegu on veel võimalik, kui pea tööle panna, leida mõnest muust valdkonnast, milles Võõrplaneetlased nii pädevad pole, pärit relv. Seega - kõik, kes ei taha leppida Võõrplaneetlaste katsejänesteks saamisega, võtke üks (või ka mitu) :beer: ja hakake oma halle ajurakukesi liigutama! :P
praktikant
9-3 Arc 2006
9-5 NG säästukas

Algselt postitas: Saabiiir
Tundub, et ei teemaalgataja ega ka senised vastanud pole täielikult adunud, kui suure probleemiga me antud juhtumil kokku puutume. :P
ma olen küll probleemi suurust adunud.
Mitmel vanal ja karastunud foorumlasel jooksis asja uurides juhe kokku ja isegi moded kobasid kabuuri järele.

Nüüd teemasse. Kui minu Griffin on pärit kosmoseavarustest, siis leiab järjekordselt kinnitust tõsiasi, et automüüjaid ei või sugugi usaldada. :gun: Tüüp väitis nimelt, et auto on Šveitsist pärit.
No aga kui kosmosest tuuakse mittemäärduvaid autosid, siis on ju asi ilus, ma ei näe konflikti. Nõus ka edaspidi katsetes osalema.

PS Ta on ikka puhas. ;)
Vitautas

Lugesin mis ma lugesin seda teemat ja ei oskagi midagi muud öelda, kui et seltsimees praktikandil on ikka hea elu küll... Poole aastaga vaid kaks kakiplekki. Tulgu parkigu suvel minu maja ette. Võin garanteerida talle paari päevaga mõned-kümned lörtsud... ja veel millised :D Kesse valetas kunagi, et lehmad ei lenda...

Mul kah muidu see rõve haigus ... kui midagi pole teha mine nühi autot! (eriti seest)
eifeks

Ei tea kas see sobib siia teemasse, eks moded tõstavad ümber, aga mul on sarnane mure bensuga. Nimelt panin juuni lõpus viimase raha eest 15 l bensu paaki ja see on senimaani alles. Sõidan nagu tavaliselt kuskil 1000 kilsa kuus, aga bensu tuli pole siiamaani põlema läinud. Ma muidu päris rahul sellega ja minupoolest võiksgi see nii jääda, aga paneb kukalt kratsima. Äkki kasutatakse mingit kütuselisandit seal tanklas?

PS: Unustasin mainida, et mul samuti Griffin.
Thor

Algselt postitas: eifeks
Ei tea kas see sobib siia teemasse, eks moded tõstavad ümber, aga mul on sarnane mure bensuga. Nimelt panin juuni lõpus viimase raha eest 15 l bensu paaki ja see on senimaani alles. Sõidan nagu tavaliselt kuskil 1000 kilsa kuus, aga bensu tuli pole siiamaani põlema läinud. Ma muidu päris rahul sellega ja minupoolest võiksgi see nii jääda, aga paneb kukalt kratsima. Äkki kasutatakse mingit kütuselisandit seal tanklas?

A kas seier ka ei liigu ? :freak:
suur

Siin tekib muidugi kohe küsimus, et KUHU paaki sa selle 15 liitrit penssu panid. Kui klaasipesuvedelikupaaki, siis on ehk ei ole sa pidanud aknaid pesema (ei lähe mustaks?) ja sellepärast ka penss alles. Samas klaasipesuvedelikupaaki ei tohiks kuidagi 15 liitrit mahtuda.

Aga see ei lahenda anomaaliat.

Siis üks variant on veel. Et näteks oled koolipoiss, kellel enda autot pole ja kess laenab isa käest aeg-ajalt autot. Ja oletame, et tavaliselt on isa enne auto andmist tankinud, mistõttu kütusetuld ei ole näinud.

Või siis, et näiteks naine käib vahepeal sõitmas ja ta on pidanud tankima, kuna punane põlema läheb.
eifeks

Seier liigub, aga hästi vähe. Kompuuter näitab ka 0.14 l / 100 km
Ja naine ei sõida. Tal pole lubegi.
konks222
Auto: SAAB 9-5 2,0 141KW SAAB 9-5 AERO 184KW sed. SAAB 9-5 AERO 184KW univ.

Viimasel ajal siin ikka igasuguseid imelikke asju juhtub.Ma saan aru kui auto õli ei võta ,siis igati ok . Aga kui bensiini ei võta , ei määrdu..... Mis see järgmine luul on?:poke:
cabric

käies autot värvimas kurtsin muret ja pakuti välja variant, katame kere tefloniga, tehtud-mõeldud. probleem oli lühidalt selles,et eestis tihedates õhukihtides suurematel kiirustel kippus kere pindmiselt üle kuumenema ja värv hakkas sulama. norras seda probleemi ei täheldanud.
praktikant
9-3 Arc 2006
9-5 NG säästukas

Seier liigub, aga hästi vähe. Kompuuter näitab ka 0.14 l / 100 km
Ja naine ei sõida. Tal pole lubegi.

Tõenäoliselt on tegemist tulnukate uue projektiga, ja päris tõsisega seekord. :thumb:

A mul hakkab auto vähehaaval nagu määrduma. Pesta pole veel vaja, kaugel sellest, aga hea valgusega ja teatud nurga alt vadates....
Kuidagi rahustab kohe, maailm pöördub tasapisi paika.
:notworthy:Muid ülalkireldatud muresid mul pole: kütust neelab korralikult, õli sööb ka, osa lekib välja. Norm värk, sõnaga. ;)
iisak

Parateemadega jätkake vastavas foorumis:
http://www.para-web.org/
Sealsele seltskonnale pakuvad kindlasti huvi Tulnukad, kes autosid puhtana hoiavad ja bensiini juurde genereerivad ja muid lahedaid trikke teevad....
Aitab küll:nono:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Läheb offtopicucs ära. Lukku...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta