Vabandust, et see nüüd nii läks! Samas tundub arusaamatu, et enne auto kallale asumist üritab mõtlemisvõimeline remondimees endale asja enam-vähem selgeks teha, enne kirjutamist või kirjutatu postitamist aga mitte. Nojah, eks suvaline ja hoolimatu keelekasutus põhjustab harva sellist kahju kui remondijuhiste või liikluseeskirjade eiramine. Vahel aga võivad tagajärjed olla pöördumatud - nagu poomise näites.
Tasub ka lugeda foorumi esimest reeglit. See on küll minu arvates liiga range, aga miskipärast just nõnda kirja pandud:
''Foorumis kasutatakse eesti keelt kogu oma ilus. Eesti keel ei ole risustamiseks. See tähendab ametlikku kirjakeelt koos kõigi õigekirja normidega. Aru tuleb saada ka sellest, et mitte kõigi foorumikasutajate emakeel ei ole eesti keel ning vigu juhtub kõigil.''
Valge ollus õli korgi all.
no ja millest sa ei saanud aru 1 reeglist? siin on palju inimesi kes aitavad üritavad igati meeleks olla ja samas tuleb uus liituja ja siis kukub norima, milleks seda nagu?üritasin siin foorumis ikka paremat, aga ega sa pole esimene kes mind parandab kui seda saab sedasi nimetada ja ma loodan et olin teile kas või huumoriks kasulikVabandust, et see nüüd nii läks! Samas tundub arusaamatu, et enne auto kallale asumist üritab mõtlemisvõimeline remondimees endale asja enam-vähem selgeks teha, enne kirjutamist või kirjutatu postitamist aga mitte. Nojah, eks suvaline ja hoolimatu keelekasutus põhjustab harva sellist kahju kui remondijuhiste või liikluseeskirjade eiramine. Vahel aga võivad tagajärjed olla pöördumatud - nagu poomise näites.
Tasub ka lugeda foorumi esimest reeglit. See on küll minu arvates liiga range, aga miskipärast just nõnda kirja pandud:
''Foorumis kasutatakse eesti keelt kogu oma ilus. Eesti keel ei ole risustamiseks. See tähendab ametlikku kirjakeelt koos kõigi õigekirja normidega. Aru tuleb saada ka sellest, et mitte kõigi foorumikasutajate emakeel ei ole eesti keel ning vigu juhtub kõigil.''
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
õieti kirjutamise iva on selles et ühte postitust ei peaks 54 korda lugema ja siis nuputama mis öelda on tahetud eriti kui midagi olulist otsi igas keeles kasutatakse suuri algustähti ning pannakse komasid ja punkte on see nii raske siis??? suur osa inimesi jätabki selle pärast vastamata et ei saa aru mida kirjutatakse tekivad ka möödarääkimised
ega keegi ei taha otseselt norida aga pika peale viskab koppa ette et pead hoolikalt igat postitust tõlkima asja nimi on austus teiste vastu
EDIT: See ei käi otseselt sinu pihta warum. Väga suurel osal kasutajatest on raskusi eesti keelega.
ega keegi ei taha otseselt norida aga pika peale viskab koppa ette et pead hoolikalt igat postitust tõlkima asja nimi on austus teiste vastu
EDIT: See ei käi otseselt sinu pihta warum. Väga suurel osal kasutajatest on raskusi eesti keelega.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
õieti kirjutamise iva on selles et ühte postitust ei peaks 54 korda lugema ja siis nuputama mis öelda on tahetud eriti kui midagi olulist otsi igas keeles kasutatakse suuri algustähti ning pannakse komasid ja punkte on see nii raske siis??? suur osa inimesi jätabki selle pärast vastamata et ei saa aru mida kirjutatakse tekivad ka möödarääkimised
ega jupatsilgi enesel selle keeletundmisega kõige paremini ole aga muudkui

l
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

hea küll olen aru saanud et olete enamus siin targad saabihuvilised, sõimake palju tahate aga minu kirjaoskusi see ei paranda ja peate arusaama või54 korda lugema kui aru ei saa, aga niikaua kui mul on saab siis peate mind kannatamaP.S. vabandust kod IQ ees et teda sõimasin
Hästi! Ma ei mõelnud ega võtnud seda isiklikult. Kas Sa warum (miks? mispärast? - sks keeles) oled sakslane? Sel juhul müts maha. Aga kui Sul on lihtsalt suva või Sa tõesti ei suuda (mis on ju andeksantav), siis soovitan edaspidiste ''plekimõlkimiste'' vältimiseks lisada näiteks kasutajaprofiilile hoiatav allkiri: minu kohta foorumi 1. reegel ei kehti vms.
Samasugust vabadust ma ei julgeks soovitada autoroolis istujale. No et kirjavahemärk või liiklusmärk? Mul pohh! Sõna- või lausevahe või pikivahe? Kelle asi! Roheline või punane tuli? Suunatuli? Ei huvita, te peate mind kannatama... Mingi elementaarne liiklusviisakus ja -ohutus võiks ikkagi jääda, kui tahad, et teised samaga vastaks.
Samasugust vabadust ma ei julgeks soovitada autoroolis istujale. No et kirjavahemärk või liiklusmärk? Mul pohh! Sõna- või lausevahe või pikivahe? Kelle asi! Roheline või punane tuli? Suunatuli? Ei huvita, te peate mind kannatama... Mingi elementaarne liiklusviisakus ja -ohutus võiks ikkagi jääda, kui tahad, et teised samaga vastaks.
SAAB on tegusõna!
sa oled väga-väga tark inimene, kui saladus pole mis alal sa töötad?warum on mu päris elu hüüdnimiHästi! Ma ei mõelnud ega võtnud seda isiklikult. Kas Sa warum (miks? mispärast? - sks keeles) oled sakslane? Sel juhul müts maha. Aga kui Sul on lihtsalt suva või Sa tõesti ei suuda (mis on ju andeksantav), siis soovitan edaspidiste ''plekimõlkimiste'' vältimiseks lisada näiteks kasutajaprofiilile hoiatav allkiri: minu kohta foorumi 1. reegel ei kehti vms.