Saab 9-5 ajab summutist auru välja

Vasta
Tornaado

Tere.

Mul masin 9-5 2,3 ajab summutist sellist auru välja, mis paneb mõtlema, kas tagumised liiklejad ikka näevad midagi :)Masin aurab mule sedasi, nagu ca 3 tavalist sõidukit vms :) Alguses kadus jahutusvedelik, siis oli asi loogiline, vahetasin plokikaanel tihendi ning jahutusvedelik jääb nüüd alles, aga aurab ikka nagu põrguline. Oskab keegi aimata ???

Tänud ette !!!
iisak

Karterituulutus kinni külmanud ja õlisuits taga.
Täna hommikul oli meil täpselt sama situatsioon ühe kliendi autoga:wall:
Tee palun pealkiri normaalseks. Antud hetkel ei viita miski probleemile autoga:facts:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Tornaado

Seda ma ei usu, sest alles sai vahetatud ka kett, mille käigus vahetati ka kõik, mis tuulutuse juurde käib.
iisak

Uskumisega autosid ei paranda.
Paraku...
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Tornaado

Seda küll, aga kui sedasi võtta, et kõik osad vahetatud, siis pole see ju loogiline, et tuulutusest see asi on. Tihti loogika tõele muidugi ei allu :)
napoleon
Auto:

Kui see nüüd tänase ilmaga ja külma mootoriga oli, siis ei pruugi midagi katki olla, aga seda eeldusel, et tegemist on tõesti auruga mitte õlisuitsuga nagu Iisak pakkus;)
Tornaado

Ma eeldan, et õlisuits peaks olema, kas sinine vms ?! See aga, mida minu masin välja ajab, on valge, nagu aur, mingit erilist lõhna tal samuti küljes ei ole, vähemalt mitte mingit spetsiifilist, mis viitaks õlile, aga äkki minu nina pole nii treenitud ka :)
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

kui sul alles äsja kaane remont tehti ja sa palju sõitnud pole, siis võib sul summutisüstem veel vett täis olla, mis nüüd vaikselt lahkub sealt.
maitse, kas sumpa otsas olev tilk on magus--- siis jah. vedelik. kui tahmamaitsega, siis lihtsalt veeaur, mille üle ei tasuks muretseda.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
MadMan

Nämma!

sry ot.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Kui nüüd aus olla, siis hommikuse -22-ga foori alt minnes ei näinud tagasõitjat peeglist kohe üldse. Aga seda ainult hetkeni, kui jala gaasilt tõstsin. Siis nägi jälle. Ja enamus teisi autosid tegeles umbes samasuguse tegevusega.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Tornaado

Kui vaatan seda, mis minu sõidukil tagan välja tuleb ning teisi, siis minu SAAB on vaieldamatu liider selles osas :) Äkki ongi see SAAB-i omapära ? Sõites nagu ok, aga seistes hakkab imelik :)
Kasutaja avatar
ongelma

Minul põhjustas sellise ilusa valge suitsupilve katkine turbo...:beer:
Tornaado

Kui turbo, siis viskab kesest sõitu äkki sellise pahmaka, et... On vist nii eks ?
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Aga minu vana auto? Ei ole sellel turbot ega midagi. Kuigi jah, pikalt olla see seisnud küll Soomes. Krt, oli siin päevad tagasi, kui ei olnud veel nii külm sama värk... tagumised juhid vehkisid kätega, et auru laiali ajada...
tarmiit
Saabiklubi liige

Tänase hommiku seisuga tossasid/aurasid kõik masinad mis liikusid! Mis seisid ,kapotid kinni/lahti,neil seda probleemi ei olnud,aga neid valdasid teised probleemid! Lihtne nagu 5+5,äkki ikka asi külmas!:wall:
Lausa nutt tuleb peale,et ei ole paigaldanud plokisoojendust!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
Trionic
Saabiguru

Kui te veel näeks,mida minu 12 silindriline aparaat tagant välja ajab.Hommikul fikseerus -30,5 celsiust Keila Statis.Ja terve varjualune oli paksus udus.Masin muide täiesti töökorras.
budulojus

No Minu Saab ajab samamoodi tagant puhast auru välja ja seda ikka kohe mõnuga,kõik vedelikud ja muud vidinad on kõik ok.Ehk tõesti ongi see Saabide eripära?
RStorm

Asi äkki hoopis turbomootoris:eureka:. Kiirendamisel tekib turbo poolt ülerõhk ja selle tulemusena heitgaasid väljuvad ka kiiremini kui vabalthingaval.
Factor

Kui te veel näeks,mida minu 12 silindriline aparaat tagant välja ajab.Hommikul fikseerus -30,5 celsiust Keila Statis.Ja terve varjualune oli paksus udus.Masin muide täiesti töökorras.

Kas talveks oled pannud Buumerisse ka vedelama õli. Mäletamist mööda sõtsid vist ka selle Racing õliga, mis oli 15W40.
Ei ole küll vajadust Trolli käima ajada olnud kuna ise Soomes komandeeringus. Trollis mul see 15W40 sees ju ja käima ajamine sellistes temperatuuridega oleks vist juba "vägistamine"?
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Trionic
Saabiguru

5w30 talvel.
janek83

Minu masin aurab ka külmalt nagu Maardu korsten. Kui üles soojeneb, kaob ka aur?!
Tean meest, kelle vintsiga võib midagi isegi katki tõmmata...
budulojus

Minu masin aurab ka külmalt nagu Maardu korsten. Kui üles soojeneb, kaob ka aur?!

kui auto soe siis ikka korraliku auru ajab välja
Vasta