M: Saab 9-3SS juppe

Turbod, jupid, vidinad...
Vasta
AAA

Saadaval on: Esistange koos sinna juurde kuuluvaga, tagastange, tagatuled, pagasiluuk, kapott, esituled, esitiivad.

Umbes nädalakese pärast on võimalik osta terve sisustus. Raadio
on kõige tavalisem. Kliimaplokk on terve. Airbagi süsteem on korras, rool on normaalse kulumisega. Ühesõnaga kõik sisust saada, kuna paigaldan 2008a. auto sisu.

58451188
Tartu, kesklinn
AAA

Esistange, esituled, kapott ja juhipoolne tiib broneeritud, samuti ka raadiosageduste võimendi vms.
AAA

Üks esistange veel saadaval kui kellegil katki, salongi detaile veel pole välja kakkunud, proovin võimalikult kiiresti alustada.
Kasutaja avatar
Uku88

Minu Saabil on istmesoenduste ja ventilaatori regulli nuppud ära kulunud. Kas see paneel on ka saadaval, kus need nuppud küljes? Ja palju Sa soovid selle eest?

Lisatud failid
AAA

Nupud on valgeks kulunud, neid otsitakse üpris palju taga.
ivark

Ma tahaks ka neid, olen juba otsustanud, et ostan omale kunagi terve kärje USA-st. Neid müüakse nagu vanasti neid mudellennukikonstruktoreid. Ainult see haisev liim on puudu:-) Eraldi muidugi ühtegi nuppu ei saa aga ega siingi lammutused eraldi nuppe ei müü. Ja parem päris uus kui mingi kohe kohe kooruv. Seniks kulutan neid, mis olemas on.
martisrael102

Ma oleks huvitatud kinda laekast, kojameeste kangist, esi stangest ja juhistme regullimis plokist.
Kasutaja avatar
Uku88

IVARK ile. Mis see internetilehekülg võiks olla, kust sa need keskkonsooli nuppud tulevikus ostad? Isegi olen huvitatud!;)
ivark

IVARK ile. Mis see internetilehekülg võiks olla, kust sa need keskkonsooli nuppud tulevikus ostad? Isegi olen huvitatud!;)

Vahepeal on mul olnud arvutis kolm opsüsteemi vaheldunud ja see link on kaduma läinud. Kui leian, siis panen üles siia:-) Esindusest müüakse ka kindlasti ja ma ei usu siiski, et neid eraldi müüakse seega pole odav lõbu arvestades näiteks topsihoidja hinda.
Kasutaja avatar
Uku88

Päevast päeva mõtlen, et kuidas neid kulunud nuppe taastada või kenamaks muuta ning täna sattusin leheküljele kus kiletatakse autosid musta matt kilega või 3D carboniga. Huvitav kuidas need nuppud ja armatuur välja näeksid? http://www.autorestyling.eu/teenused.html
Kasutaja avatar
Uku88

Leidsin mingi USA saabi juppide lehekülje kus keskkonsooli nuppe müüakse ja kõike muud ka. Hind muidugi suht ... :mad: http://www.saabusaparts.com/product_inf ... ts_id=1025
teager

Neid pole vaja ju USAst tellida - ka esindusest saad
12781997 - ilma istmesoojenduseta
12781996 - koos istmesoojendustega

terv, teager
Kasutaja avatar
Uku88

Tegin Vikingisse hinnapäringu ja need nuppud maksavad seal kaks korda rohkem kui USAs. Omaette asi muidugi kui suured saatmiskulud USAst on?
ivark

Minu arust võiks nad need nupud üldse karu***se panna, sest nende kvaliteet on olematu. See kumm, mis seal peal on, kulub umbes poole aastaga uuesti maha või hakkab narmendama. Selles suhtes on uuema armatuuriga masinad parema kvaliteediga, sest kummipeded loobusid kummitamast. Kui juba müüa järelturul, siis võiks müüa paremaid. Hetkel kaalun ise ka hoopis mingit katmist vm.
teager

Tegin Vikingisse hinnapäringu ja need nuppud maksavad seal kaks korda rohkem kui USAs. Omaette asi muidugi kui suured saatmiskulud USAst on?

Netikulleri lehelt tehtud arvutus:
  • Toote hind netipoes koos netipoe poolt
    lisatava USA-sisese saatekuluga:

81,12 USD
    Kauba transport Eestisse, kauba kindlustus,
    netipettuste vastane kindlustusmakse:

28,25 EUR
    Netikulleri teenustasu: 3,20 EUR
    Käibemaks: 13,19 EUR
    KOKKU: 107,36 EUR

NB! Te ei sisestanud USA transpordi maksumust, ning me kasutasime arvutuste juures keskmisi andmeid (8 USD).

Mis oli VMi hind siis?

terv, teager
AAA

Pange palun teema lukku. Hetkel on situatsioon selline, et kodanik "autoremontija" on müünud nii liikuva auto, kui ka ülejäänud jupid ära omavoliliselt. Pidavat kuskil Tallinna külje all olema, eks ole näha kas hakkavad välja ujuma facelift jupid siis kuskilt..
PS! Kui kellegile pakutakse FL 9-3 juppe odavalt või kahtlasel teel, oleks hea kui annaksite koheselt teada nr. 58451188
Vasta