Kliima paneel , kas peate ka koguaeg enne igat käivitust sisse lülitama ?
Mina kasutan laibastunud akude elustamiseks vana head nõukaaegset laadijat,millel vooluregulaator on mehaaniline.Kütan 0 volti näitavale akule vägisi elektrit klemmidele,kuni akus keemilised protsessid vabatahtlikult "käivituvad".Päris surnud aku ei suuda isegi sellise kivikirve löögi peale pead tõsta.Aga tavaliselt on see meetod abiks,kui moodsad hüper-super laadijad 0 amprit küsiva aku puhul viimast "käivitada" ei suuda.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Siin teemas on mitu korda kliima progemisest juttu juba. Jupats tõi isegi väljavõtte auto manuaalist välja. Proge selle järgi omale sobilik algseadistus.aga kudas saaks muuta sellist asja et alata kui auto käimapanen hakkab puhur puhuma täies võimsusest ja on auto resiimis, alati pean ise käsitsi vähemaks panema:mad:
mul on nati selle ingliskeele tõlkimisega nõrk külg saan aru osaliselt, et äki saab eesti keelseks kui keegi vaevub, ei saa aru kas peab oliema süüde sees või ei jne, üldiselt võiks seletada lahti, usun et paljud tänavad
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ok... Tõlgime siis Jupatsi pandud pildi ära.
Programmeerimine I
ACC süsteemi saab programmeerida nii, käsitsi valitud sätted aktiveeritakse auto käivitamisel. Meeles tuleb pidada, et süüde peab olema välja lülitatud vähemalt kümneks minutiks peale programmeerimist, et need salvestuks süsteemis.
1. Lülitage süüde SISSE
2. Valige sobivad seaded
3. Vajutage korraga <OFF> ja <tagaklaasi soojenduse nupp> (Ekraan vilgub kinnitamaks, et sätted on meelde jäetud)
4 (lisatud tõlkija poolt). Nüüd lülitage süüde 10-ks minutiks välja.
Näide: Kui te soovite, et peale auto käivitamist hakkaks puhuma armatuurlaua avadest, vajutage <nupp, kus nool onule näkku on suunatud> ja seejärel vajutage <OFF> ja <tagaklaasi soojendus>
Programmeeritud seadete kustutamine (I)
Eelsalvestatud seadete kustutamiseks vajutage <AUTO> ja <ventilaatori kiirus allpoole> nuppe korraga. (Ekraan vilgub, et kinnitada seadete eemaldamist)
Programmeerimine I
ACC süsteemi saab programmeerida nii, käsitsi valitud sätted aktiveeritakse auto käivitamisel. Meeles tuleb pidada, et süüde peab olema välja lülitatud vähemalt kümneks minutiks peale programmeerimist, et need salvestuks süsteemis.
1. Lülitage süüde SISSE
2. Valige sobivad seaded
3. Vajutage korraga <OFF> ja <tagaklaasi soojenduse nupp> (Ekraan vilgub kinnitamaks, et sätted on meelde jäetud)
4 (lisatud tõlkija poolt). Nüüd lülitage süüde 10-ks minutiks välja.
Näide: Kui te soovite, et peale auto käivitamist hakkaks puhuma armatuurlaua avadest, vajutage <nupp, kus nool onule näkku on suunatud> ja seejärel vajutage <OFF> ja <tagaklaasi soojendus>
Programmeeritud seadete kustutamine (I)
Eelsalvestatud seadete kustutamiseks vajutage <AUTO> ja <ventilaatori kiirus allpoole> nuppe korraga. (Ekraan vilgub, et kinnitada seadete eemaldamist)
OT. Aga milleks on vaja käivitamisel hoida acc moodulit off režiimis?
Enne kui ma selle teema siit leidsin, ma tagusin terve suvi iga kord pärast käivitamist kliima OFF nuppu, üsna tüütu oli. Sellepärast, et mulle meeldib suvel lahtise aknaga sõita, nagunii talv läbi peab seal kinnises autos istuma.