Tere,
Tartus on müügil üks päris kena(vähemasti piltidel) Aero aastast 2002. http://www.auto24.ee/used/1040767
Auto pidavat kuskil platsi seisma.
On järsku keegi seda masinat näppimas käinud? Lugesin foorumist, et enne 2004a masinatega tasuks ettevaatlik olla... On see seis nende vanemate Aerodega siis nii hull?
Kes viitsib minu kirjale reageerida ja omavad selle masina kohta infot, neile tänud ette:thumb:
Herki
Sooviks infot Aero 9-5 kohta.
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Väljast oli ilus ja sile, sisu natuke väsinud, piltidel ka juhiiste näha. Sisu kannatab ära vuntsida, käima ei pannud. Müüja kohta info puudub. Asub seal bussipargi juures, vanglapoole sõites teine plats paremalt.
Pigem pane raha juurde ja võta minu oma ära:)
Väljast oli ilus ja sile, sisu natuke väsinud, piltidel ka juhiiste näha. Sisu kannatab ära vuntsida, käima ei pannud. Müüja kohta info puudub. Asub seal bussipargi juures, vanglapoole sõites teine plats paremalt.
Nu jah...kindlasti on Sul hea auto, aga ka kaks korda kallim

Eks seda heledat sisu on ka kaunis keeruline lõpmatuseni säilitada. Kuigi piltidelt paista see sisu veel päris kobe.
Kahju, et Tartus pädevaid teenindusi ei ole, kes Saabidest keskmisest rohkem teaksid.
Herki
Tere,
Sattusin ka sõidukit vaatama. Tean seda, et sees on väga kallis helisüsteem, mis oli kunagi väärtusega üle tuhande euro. ( navi, telekas, heli). Mootor ja käigukast toimisid ka nii nagu vaja. Midagi halba pole öelda, kui enda auto maha müün ja raha tekib siis võiks sellele autole mõelda.
Tervitades,
Georg
Sattusin ka sõidukit vaatama. Tean seda, et sees on väga kallis helisüsteem, mis oli kunagi väärtusega üle tuhande euro. ( navi, telekas, heli). Mootor ja käigukast toimisid ka nii nagu vaja. Midagi halba pole öelda, kui enda auto maha müün ja raha tekib siis võiks sellele autole mõelda.
Tervitades,
Georg
Tere,
Tervitades,
Georg
Tundub, et Sa käisid ka masinaga sõitmas? Mainisid, et süda ja kast töötavad kenasti, aga kuidas olid lood sildadega? Kuulutuses on mainitud, et autol kaasas ka hooldusraamat, kas tutvusid ka sellega?
Sellel müüjal on paar masinat veel müügis ja kõigil masinatel on ls. samas augus ja väidetavad hooldusraamatud kaasas...
Kust Sa selle heli hinna välja raalisid?
Herki
Võibolla kokkusattumus aga enamus Aero 9-5 mis mina vaadanud olen (k.a. enda oma), on tavaliste istmetega.
Ega neil tavalistel istmetel ju ka midagi viga ei ole. Antud isendil on veel tuulutuse teema ka, nii et ei ole neil sadulatel häda midagi.
Herki
Võibolla kokkusattumus aga enamus Aero 9-5 mis mina vaadanud olen (k.a. enda oma), on tavaliste istmetega.
Ega neil tavalistel istmetel ju ka midagi viga ei ole. Antud isendil on veel tuulutuse teema ka, nii et ei ole neil sadulatel häda midagi.
Herki
Natuke kiiremas kurvis hakkad istme pealt ära libisema, muud miskit

tavalised istmed 9-5 on mõnusad ja mugavad kindlasti aga kui oled sõitnud Aero istmega, siis on vahe selgelt tuntav. Hiljem autot müües on ka kindlasti argumeniks, kui Aerol on Aero istmed.Võibolla kokkusattumus aga enamus Aero 9-5 mis mina vaadanud olen (k.a. enda oma), on tavaliste istmetega.
Herki
Sisu tundub värskelt pestud-hooldatud, nendelt piltidelt küll mulle miskit väsimust ei paista. Meie - poole väiksema ls-ga - sama tooni sisu ei näe oluliselt parem välja.
Suur ekraan varjab sid-i ära ja on lisaks veel kole kobakas aga see on maitse asi.
Perega sõites on need istmed ok, vendist on palava ilmaga palju abi (aga tiba vaiksem võiks see olla). Üksi sõites tahaksin küll paremat külgtuge aga seda tuleb mul harva ette.
Mis imelik junn see udukate lüliti küljes on?
Suur ekraan varjab sid-i ära ja on lisaks veel kole kobakas aga see on maitse asi.
Perega sõites on need istmed ok, vendist on palava ilmaga palju abi (aga tiba vaiksem võiks see olla). Üksi sõites tahaksin küll paremat külgtuge aga seda tuleb mul harva ette.
Mis imelik junn see udukate lüliti küljes on?
Rääkides ventileeritavatest istmetest, siis veokajuhid kurdavad, et see pidi pikapeale seljale ära tegema.
No kui tuuliseks ta selle istumise ikka teha saab?
Rekka juhid istuvad seal enamus päevast ja eks ta siis pikapeale võib ka seljale hakata. Aga tööle-koju kulgemise juures vaevalt sellest probleemi on.
Ilmselt on võimalik ka see tuulutus kinni keerata.
Herki