Tere foorumi lugejad. Olen TTÜ TK tudeng ja teen sellises aines nagu Äritegevusalused(R.Vatsar) uurimus tööd auto pesulate kohta. Ma palun et te täidaksite ära järgneva küsimustiku, mis ei võta rohkem aega kui 6 minutit. https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... dERSTnc6MQ
Ettetänades Keit
Uurimustöö autopesualte kohta
Raske on vastata küsimustikule, kui ei ole võimalik üheselt küsimust mõista.
Juba esimese küsimuse juures jäin toppama...
"Ligipääs pesulale on kliendi jaoks"
kohutav oooooooooo suurepärane, paremat ei olegi
Mis pesulast jutt käib? Kas igast pesulast? Või peetakse hoopis silmas olulisust, et kas ligipääs on kliendile oluline või mitte?
Minul jäi igal juhul täitmine pooleli...
Juba esimese küsimuse juures jäin toppama...
"Ligipääs pesulale on kliendi jaoks"
kohutav oooooooooo suurepärane, paremat ei olegi
Mis pesulast jutt käib? Kas igast pesulast? Või peetakse hoopis silmas olulisust, et kas ligipääs on kliendile oluline või mitte?
Minul jäi igal juhul täitmine pooleli...
Iga ratas veab and then some!
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Soovitaks sul küsimustiku parameetrid ära muuta. Kui sa ei kasuta ühtegi konkreetset pesulat selle puhul, siis 1 väärtusega võiks olla "ebaoluline" ning 10 väärtusega "Väga oluline".
Aga edu Vatsariga. Sai isegi eelmine aasta talle uurimustöid tehtud samas aines...
Aga edu Vatsariga. Sai isegi eelmine aasta talle uurimustöid tehtud samas aines...
Palun ette kanda:love:
Loodetavasti ei võeta seda teemasolkimisena. Parandusi sai koguni 12:
Uurim(i)stöö autopesu(la)te kohta
Tere(,) foorumi lugejad. Olen TTÜ TK tudeng ja teen sellises aines nagu (ä)ritegevus(e) alused [tühik] (R. [tühik] Vatsar) uurim(i)s[kirjutame kokku]tööd auto[kirjutame kokku]pesulate kohta. Ma palun(,) et te täidaksite ära järgneva küsimustiku, mis ei võta rohkem aega kui 6 minutit.
Ette [kirjutame lahku] tänades Keit
SAAB on tegusõna!
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Ma pealkirja ei näinudki:)
Edasi OT-ina.
Kas tõesti peab olema koma ka peale teret? Pigem arvan, et: "Tere foorumi rahvas" on õige, kui et: "Tere, foorumi rahvas".
Kurjam äkki on Sul isegi õigus.
Aga ok, teeme tööd edasi...
Edasi OT-ina.
Kas tõesti peab olema koma ka peale teret? Pigem arvan, et: "Tere foorumi rahvas" on õige, kui et: "Tere, foorumi rahvas".
Kurjam äkki on Sul isegi õigus.
Aga ok, teeme tööd edasi...