Hea, et õhtuks õlut sai kaasa varutud. Muidu oleks päris mõru

Vana bemm andis alla. Bensupump vist. Sõidupealt. Jumal tänatud et vähemalt oli Ate lähedal ja tõmbas puhta metsa vahelt ca 2-3 km ära Valgehobusemäele. Puksiir peaks tunni kahe pärast tulema.
Hea, et õhtuks õlut sai kaasa varutud. Muidu oleks päris mõru
No tulgu siis tulemused:
I Heiko93 - 794p
II Owl ja Ill - 792p
III Iuo - 788p
4. KT100 ja Andreas187 - 781p
5. mart284 - 722p
6. ET! - 720p
7. Wilddog - 715p
8. Hellaaa - 704p
Sportklassi ainuke oli Richard..
Eero ja Andrus99 - DNF
Paari näpuka eest ristsõnas vabandan. 14-da küsimuse, mille juures pisut vähe ruutusid oli, lugesime kõigil õigeks. Väike paanika stardis esimese küsimuse puuduvate ruutude üle lahenes küll pisut lihtsamalt, lihtsalt see "esimene" nr 1 osutus tegelikult nr 2-ks..Ja legendis oli ka K30 kaks korda..
õnneks said vist kõik aru, et üks neist oli tegelikult K29.
Ajatabeli lisan mõne aja pärast, kui ma olen ta loetavasse formaati ajanud.
pee-dee-eff...
Olgem ausad, ca 90 km peale end õigesse minutisse sättida on parasjagu keeruline..Aga mõnel õnnestus... Ja SP klassi puhul veel ka õigesse sekundisse..
Richard oli ainuke, kes sai varem jõudmise eest natuke rohkem miinuspunkte (3. etapp). Ega nende 13min võssapanek kah just kõige paerm tulemusele ei ole.
Mul pole omalgi korrlikku träkki..Keegi (Iuo näiteks) võiks träki üles visata, siis saaks teada, kus me sõitsime![]()
OT: Täna siis, kui aega sain auto peale mõelda ja mõõtnud, et pumba peale voolu ei tule, lükkasin bensupumba relee pessa tagasi ja kogu remontVana bemm andis alla. Bensupump vist. Sõidupealt. Jumal tänatud et vähemalt oli Ate lähedal ja tõmbas puhta metsa vahelt ca 2-3 km ära Valgehobusemäele. Puksiir peaks tunni kahe pärast tulema.
OT: Täna siis, kui aega sain auto peale mõelda ja mõõtnud, et pumba peale voolu ei tule, lükkasin bensupumba relee pessa tagasi ja kogu remontVana bemm andis alla. Bensupump vist. Sõidupealt. Jumal tänatud et vähemalt oli Ate lähedal ja tõmbas puhta metsa vahelt ca 2-3 km ära Valgehobusemäele. Puksiir peaks tunni kahe pärast tulema.![]()