Kuigi, kui rahvas lõpuks teisiti arvab, siis võtan nagunii..

Algselt postitas: Cyber
Vaatasime siin teise poolega ja tundub meile mõlemale vist, et pilt seljal ja kiri varrukal oleks hea. Täitsa lageda esiküljega. Samas seal võib ju see kiri olla, ega ta silma ei riiva..Samas pooldaks kah heledaid toone. Sellist sinist särki mul polegi veel
Kuigi, kui rahvas lõpuks teisiti arvab, siis võtan nagunii..![]()
Kui sama allikas, mis klubi särkidel, siis ilmselt saab..Algselt postitas: tripp
Rästase disain meeldib mullegi. Särgi võtaks küll, aga ainult siis, kui 3XL numbri saab![]()
Märksõna: Pipi...Algselt postitas: Eleri
Kuna mul on old 13 aastat ülipikad juuksed varjavad need alati koik seljapeal olevad tekstid ära
Ma arvan, keegi ei jää ilma, arvestame ikka kõikide suurustega. Ma just mõtlesin, kas 3XL on foorumlaste soovitud numbrist suurim.Algselt postitas: CyberKui sama allikas, mis klubi särkidel, siis ilmselt saab..Algselt postitas: tripp
Rästase disain meeldib mullegi. Särgi võtaks küll, aga ainult siis, kui 3XL numbri saab![]()
![]()
Jutt jumala õige, sulandub pehmemalt, kuid väljapakutud must/valge logo on taotluslik kontrast - särav, selge, suvine, kannab jõulisemalt brändi nime välja (kui vaja, paneme sulanduma). Mustale särgile hall kiri (ettekujutuse põhjal) oleks küll lahja, kui mitte kole. Sa kirjutasid türkiisi kohta, musta kohta kommenteerisin lambistAlgselt postitas: maxuud- logo värv võiks valge asemel siiski olla kas hõbehall, või musta aemel tumesinine (navy blue, -diplomatic blue). Tundub, et nii on kontrast väiksem ja sulandumine (särgi) taustavärviga mitte nii järsk
Täna ei saa värve ja materjale vaadata (firmajuht on koos müügiinimesega ära), aga homme lõunaks on (ühes võimalikus tellimise kohas) asi selge. Telefonis ütles mees, et on ka türkiisnäidised olemas ja peaks saama ka vajalikud suurused tellida. Eks homme kohapeal selgub.Algselt postitas: maxuudSellise värviga võib tekkida hankeraskusi erinevate suuruste osas, kuna ei ole nö. "põhivärv" (valge, must, hall, punane jne.)
Lihtsalt faktide nimel..Algselt postitas: NO FEAR
Minu arust võiks olla sinine küll. Esimene särk oli must ja võiks ikka erinevad olla.