Vat seda ei teadnudki küsida, aga kui soovi, siis saan seda teha. Iseasi, kuidas SAABi logo suurus pisikesele särgile passib. Ma oletan, et siin mõeldi päris väikese lapse särki, sest suurematele sobivad XS- ja S-id.Algselt postitas: ate
Kas laste särke on ka võimalik tellida?
;)
Algselt postitas: RästasVat seda ei teadnudki küsida, aga kui soovi, siis saan seda teha. Iseasi, kuidas SAABi logo suurus pisikesele särgile passib. Ma oletan, et siin mõeldi päris väikese lapse särki, sest suurematele sobivad XS- ja S-id.Algselt postitas: ate
Kas laste särke on ka võimalik tellida?
;)
Need kasvavad nii ruttu, et kui sa pisut suurema võtad, siis kestabki kauem..Algselt postitas: ate
no nii 1,3m pikkusele väänkaelale jäävad need särgid vist suureks.
Algselt postitas: Cyber
Nojah, kui keegi veebiprogemisega leiba teeniv inimene hetkel aega ei leia (see oli tegelikult räme vihje..), siis eks ma pean mingil hetkel pisut üritama ehitada miskit. Võib ka nii, et keegi teeb kodus valmis (nii (my)sql kui php kood) ja saadab mulle, ma panen saabneti serverisse üle selle...
![]()
Algselt postitas: Jürgen
Naiste särgist pilte ei ole?
Naistesärgid on taljes, U-kaelusega. Esmaspäeval saan näidised, panen pildi üles.Algselt postitas: suur
Ma ootaks ka naiste versiooni täpsustamist. Kui pilt/kirjeldus tuleb, saab ehk tellimust täiendada.
Ma arvan, et siis, kui on enam-vähem särkide arv selge ja saab reaalse hinnapakkumise küsida.Algselt postitas: Salenga
Millal maksma peab oma tellimuse eest?
Algselt postitas: Rästas
Raha hakkame korjama järgmise nädala esmaspäevast, 2. juulist. Siis tuleb ka hind ja konto nr, kuhu raha kanda. Praeguse prognoosi järgi jääb hind kindlasti alla 130 EEK.
Algselt postitas: misfits
Kas särgi mõõdud vastavad täpselt numbritele?:freak:
Paljudes kohtades müüakse särke millel on ühesugused numbrid aga särgi mõõdud on erinevad.
Näiteks mõnes kohas on L suurus kitsas ja väike teises kohas jälle paras.
Sellist asja sooviks teada ,sest selga ei saa vist enne maksmist proovida;)
Numbrid ja mõõdud pärinevad särgi pakkujalt (nagu eespool kirjas: Sain särkide kohta järgmised andmed), ma eeldan, et need vastavad tellitavatele särkidele. Kordan ka seda, mida olen samuti eespool kirjutanud: saan esmaspäeval näidised - mõõdan üle, panen pildid välja. Siis saavad ka särgid mõõdetud.Algselt postitas: misfits
Kas särgi mõõdud vastavad täpselt numbritele?:freak:
Paljudes kohtades müüakse särke millel on ühesugused numbrid aga särgi mõõdud on erinevad.
Näiteks mõnes kohas on L suurus kitsas ja väike teises kohas jälle paras.
Sellist asja sooviks teada ,sest selga ei saa vist enne maksmist proovida;)