Nii,
Autosse on esindusest (ehk siis ostes) pandud Blaunpunkt Sevilla RD 104 CD-raadio.
Läks aga koodi alla see ja kuna tal põrutuskindlust ka polnud ei näe vajadust teda lukust ka lahti võtta.
Tahaks teada, et kas nüüd annab panna autosse SELLIST main unitit? Mõtlen just seda, et raadio kirjad ju jooksevad Saabil SID-i peal ning kuidas ja kas annab ühendada seda kui pole tehasest sees kohe õiget raadiot.
Teiseks Harman Kardon 7+1 helisüsteem,
kuidas selle kättesaadavus on turul? Leidus seda süsteemi peale Aerode ja Griffinite veel mõnes varustusklassis? Harman Kardoni süsteemi kohapealt veel selline küsimus, et kas kõlarid on samad mis muude helisüsteemide puhul Saabis.
Kolmandaks.
Pagasiruumis tagavara ratta juurde tuleb mingi pistik. CD-boxi või originaal subaka ots?
Saab 9-5 stereo
Uuri seda lehte. Siin 9-5 helisusteemist pikemalt juttu.
http://www.mitt-eget.com/saab/faq_audio.shtml#upgrade
lingid-lingid..
Cyber
http://www.mitt-eget.com/saab/faq_audio.shtml#upgrade
lingid-lingid..

Cyber
Tänud lingi eest Kristo.
Et siis vastus esimesele küsimusele on selline:
Selleks, et saada AS3 tuleb vahetada välja: Pioneeri kõlarid Harman/Kardoni kõlarite vastu. Main-unit näeb sama välja, ent AS2 oma ei toimi AS3 süsteemiga. Ning uus juhtmestik on vajalik stereo Up-Gradeks.
This upgrade is everything but cheap and easy...
Selleks, et saada AS3 tuleb vahetada välja: Pioneeri kõlarid Harman/Kardoni kõlarite vastu. Main-unit näeb sama välja, ent AS2 oma ei toimi AS3 süsteemiga. Ning uus juhtmestik on vajalik stereo Up-Gradeks.
Algselt postitas: 819ATP
Tänud lingi eest Kristo.
Aga palun. Aga kui sul on juba Main-unit juba mingi lambikas, siis on mõtekas hakata midagi muud nuputama. Võin õhtul läbihüpata ja pisut asju uurida.
Soovitan ka pigem osta aftermarketi headunit ja paremad kõlarid ning ma usun, et heliefekt on etem, kui Harman Kardonil. See on küll minu isiklik arvamus, aga minu arvates ei ole see Harman Kardoni stereo teab mis kvaliteediga. Soovitaks mõnes autos seda enne kuulata ja siis otsustada. Omal on värske võrdlus A8-ga ja E-klassiga ja pean tunistama, et Saab jääb just helikvaliteedi osas pisut maha.
"Head " pole niikuinii Harman Kardon,vaid Pioneer,seega jutuga selle poole pealt päri. Isegi valjukad pole HK. Võim ja lisaisolatsioonid olid Trollil ainult HK.Algselt postitas: Ingvar
Soovitan ka pigem osta aftermarketi headunit ja paremad kõlarid ning ma usun, et heliefekt on etem, kui Harman Kardonil. See on küll minu isiklik arvamus, aga minu arvates ei ole see Harman Kardoni stereo teab mis kvaliteediga. Soovitaks mõnes autos seda enne kuulata ja siis otsustada. Omal on värske võrdlus A8-ga ja E-klassiga ja pean tunistama, et Saab jääb just helikvaliteedi osas pisut maha.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989