Kes folgile tulevad?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
Helen

Kas saabirahvas ka Viljandisse folgist osa võtma läheb?
Pakkuda on ka üks vaba voodi Viljandist u 8 km väljaspool!

Ise lähen homme ja auto veel päris tühi, kes soovib võib minuga ühineda - üksi igav muidu sõita..
(võib U2U või 56 501 711)
Kasutaja avatar
kaarel

Plaan on reedel minna - üheks päevaks.

Folgil see häda, et plaadiletis kipub väga palju raha ära kuluma. Kuulad mõnd hääd esinejat, emotsioonid laes ja siis ju vaja kohe ka helikonserv osta. Ja nii ikka mitu-mitu korda päevas. Siuke häda ja õnnetus siis. :love:

Lisaks muusikale saab palju vanu kadunud sõpru näha Viljandis. Kes on ära mehele jäänud ja kes naise võtnud vahepeal. Või kes on joodikuks hakanud.
:drink:
Kasutaja avatar
tripp

Olen sealkandis, võib juhtuda, et hüppan ka läbi :)
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
Sipsik

Meie Krsaga tuleme ka ilmselt homme millalgi, või kui takistusi tee peale palju jääb, siis neljapäeva hommikul.
Muide, teeremondi tõttu ei soovita sõita Tallinnast tulejatel Kose kaudu (enne Koset teeremont) ja ka Imavere teeristist Viljandi poole pidavat mitukümmend kilomeetrit kruusakat olema. Ei tea, mis seis Raudalu maanteel on?
Nägudeni!
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Imavere ristist näiteks põltsamaa kaudu on suht hea tulla. Siis veel vana viljandi maanteed pidi ka.

Mulle kohe kuidagi folk ei meeldi. Välja arvatud mõned asjad. Nimelt sõiduteed on parandatud ja naissugu liigub ka tükimaad rohkem kui muidu:P
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

Plaanis reedel minna jah. Tervelt 2 saabitäit :D
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Mina ei tule, MINA OLEN FOLGIL. Isegi kui kodust välja ei läheks, siis ikka olen. Möll käib ju 2 minuti tee kaugusel jalutades. No siis näema äkki kedagi, keda tunneme. Krsaga sai ka kunagi kohtutud folgil, tore oli! Kui Tallinnast tulla, siis Mäost keerake läbi Paide ja Türi, saate vaid 1km kruusakat. Muidu lahe 20km!
fofa

Üritan kah ilmselt laup. jõuda, olgugi et reedese päeva ja öö veedan lennukis, vaatab kui palju laup. hommikul/lõunal magada jõuab ja kuipalju jetlag piinab.
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Plaanisin ka alguses minna, kuid praegu on jube kehvad ilmad. Peab vist ilmataadile kurja kirja saatma :P
Sipsik

Aitäh pannkookide ja hambapesu-parkimisvõimaluse eest minu poolt ka. Kartulid-kurgid viisid keele alla :-) Mulkide külalislahkus on piiritus. Teistele ka teadmiseks.
Kasutaja avatar
kaarel

Mina kohtasin foorumlastest vaid Helenit, kuid olin üritusel ka vaid ühe päeva - reedel ning peamiselt vabalava juures.

Külalislahkuse eest tahaksin tänada oma Viljandi-vanatädi ja Kanada-vanatädi (kumbki neist ei loe seda foorumit kahjuks), kes vahepeal mõnusat seltskonda ja kehakinnitust pakkusid. :notworthy:
Kasutaja avatar
Helen

Folk oli väga vinge!
Esinejatest-üllatajateks minu maitsele osutusid Phønix ja Amananska (viimast neist on võimalus näha veel nädalavahetusel Kaparockil - soovitan!), aga lahedaid esinejaid oli veel mitmeid teisigi!
Foorumlasi kohtasin Viljandis 4 erinevat - eks igaüks tunneb end ehk ise ära;)
Minugi suured-suured tänud NO FEAR & Co'le erinevatele neljarattalistele turvalise öömaja pakkumise eest! :D
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Siis on tore, kui meeldis!

AGA TULGE JÄLLE KUI ABI VAJATE!!!:thumb:
suur

Täiesti ot
Algselt postitas: kaarel
Külalislahkuse eest tahaksin tänada oma Viljandi-vanatädi ja Kanada-vanatädi
Ühe tuttava lapsed kutsusid Kanadast külas olnud onusid KANAONUDEKS.
Vasta