Kas foorumlane/kes foorumlane
Neid uuemaid kollaseid kabriosi ikka on linnavahel, foorumis vist ainult hr sharp kui ma ei eksi.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Algselt postitas: AndrusFJR
Neid uuemaid kollaseid kabriosi ikka on linnavahel, foorumis vist ainult hr sharp kui ma ei eksi.
Minu omal tumedaid istmeid ei ole ja ega tänu kehvadele ilmadele pole viimasel ajal temaga eriti sõitnudki. Tänane päev on selles suhtes ülimeeldivaks erandiks

Laupäeva õhtul umbes 20.45 , tulles Tallinnast Tartu poole,olid Põltsamaa lähistel liikluspolitseinikud aktsioonis.Mulle vastu tulnud 9-5 võeti rajalt,hõbedane ja **8 AZZ oli vist number.Kas keegi foorumlane tegi pattu kiirusega.
Algselt postitas: teagerAlgselt postitas: heikiw
Laupäeva õhtul umbes 20.45 , tulles Tallinnast Tartu poole,olid Põltsamaa lähistel liikluspolitseinikud aktsioonis.Mulle vastu tulnud 9-5 võeti rajalt,hõbedane ja **8 AZZ oli vist number.Kas keegi foorumlane tegi pattu kiirusega.
Fofa, sina jälle aerutad nii kõvasti või???
terv, teager
Tundus nagu olema sedaan ja mitte MY06 kere.
Väike vihje!Algselt postitas: calling
eile hilisõhtul vuras hele 9-5 sedaan läbi türi. silma jäi seetõttu, et küljel oli suur saabi logo. kui keegi omaks tunnistab siis näidaku pilti, et mind uuesti kadedaks teha![]()
Ehk siis kas tegu oli avelito saabiga?
Algselt postitas: suurVäike vihje!Algselt postitas: calling
eile hilisõhtul vuras hele 9-5 sedaan läbi türi. silma jäi seetõttu, et küljel oli suur saabi logo. kui keegi omaks tunnistab siis näidaku pilti, et mind uuesti kadedaks teha![]()
Ehk siis kas tegu oli avelito saabiga?
väljas oli hämar kuid minu arust oli hall auto ja see logo oli valgega.
EDIT: ei lugenud korralikult läbi. kui tal nüüd tumehall kleeps siis vast tema see oli jah

Kelle must cabrio klassik heleda sisuga, auto nr. tähe kombinatsioon on AXV ja just 2 min tagasi oli kalevi 10 hoovis Tartus.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
See?? On küll foorumlane, eelmisel suvel ka kokkutulekul käinud. Et on piiavalt harv külaline, siis ma hetkel nime ei mäleta..Algselt postitas: Jürgen
Kelle must cabrio klassik heleda sisuga, auto nr. tähe kombinatsioon on AXV ja just 2 min tagasi oli kalevi 10 hoovis Tartus.

Lisatud failid
Algselt postitas: teager
788 AXX viitab sellele, et number on viimase paari nädala jooksul registrisse läinud
terv, teager
OT: Ongi nii või?

EDIT: Et mitte asjatult risustada, siis parkisin täna Rocca Al Mare keskuse juures ühe kena tumepunase tonnise kõrval. Katuseluuk, hele nahksisu, Saabneti numbrialused. Number ise ei haakunud ajukäärudesse seekord....

"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Misasja te arutate siin. Hiljuti registreerinud - hiljuti registreerinud. Selge sõnaga on ju öeldud, et "Eile olid veel Soome reg märgid peal".Algselt postitas: TGB
Täna minu kunagise kodumaja ees! Eile olid veel Soome reg märgid peal.
Kas keegi meie hulgast?
Aga mis "kopsik" see 99 esimesel pildil piilari küljes paistab?
- tyygassiga
Foorumlane oli nädalavahetusel Pihlaka talus koduloomi kaemas. Parkisin ennast tema kauni aero kõrvale ja mõtlesin, et saan ehk mõne foorumlasega ka silamst silma tuttavaks.
Aga juhtus nii, et jäin pudulojuseid uudistama ja siis nägin ainult 9-5e tagatulesid. Tervitan ja loodan, et ka sina jäid loomaaiaga rahule.
Algselt postitas: saabu14jr
99 ei ole turbo.
99 võib olla küll turboga

A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson