Saabnet 1km challenge

Ühised tegemised
Vasta
HRE*

Originally posted by Rästas
Algselt postitas: HRE*
Zdrastvujtje kak ja ponjimaju etot topic o SAAB 1km turnjira kotorii budzet ilji kotorii bil ?
Estonskova jazika njiznaju potomu shto ja iz Latvija :) Prostjitje ob etom.

Mozhna lji u vas uznatj vaskoljko 18.08.2007 budzet nachala sljedushava 1km turnjira so SAABami. Ja hotel bi prijehatj so svoim SAAB 9000 1991.goda :) O turnjire uznal v Latvijas SAAB klubs :)
TÕLGE

Tere, nagu ma aru saan, on see SAABi 1km võistluse teema, mis tuleb või mis oli?
eesti keelt ei oska, sest olen lätlane :) Vabandage selle pärast.

Kas teie kaudu saab teada, mis kell algab 18.08.2007 SAABide võistlus. Ma tahaksin tulla osalema oma SAAB 9000 1991a :)
Võistlusest sain teada Läti Saabiklubist :)

As I understand there was something about me, but I don' t know Estonian language so didn't understand what had you just said.

And for others who didn't understood me in "crazy russian language" I get this information from Latvia's SAAB club and I'm in it.
Kasutaja avatar
kalamees

Algselt postitas: HRE*As I understand there was something about me, but I don' t know Estonian language so didn't understand what had you just said.

And for others who didn't understood me in "crazy russian language" I get this information from Latvia's SAAB club and I'm in it.

It was just a translation from "crazy russian" to estonian ;)
If you want to join us, I think you are quite welcome!
iisak

The competition will start at 11 am. It`s great if you arrive at 10 am. Then we will check the cars and introduce rules. If you want to start you need a helmet and Saab without any leaks or technical problems(brakes,tyres etc). Startmoney is 100.- EEK or 4.- LVL
We don`t give any prices or cups. Only legal way to race and good feelings. Ooh sorry- we give cups-with hot soup:beer:
Race takes place in Kiltsi. Its about 6km from Haapsalu to Rohuküla. If you come from Pärnu folow directions to Haapsalu. I`ll give you my cellphone number in U2U in case you are lost or you have some questions.
Will you come alone or couple of Saab-enthusiasts from Latvia?
Try to find 5-6 friends with Saab at least and lets make a Estonian-Latvian competition:poke:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
HRE*

Originally posted by iisak
The competition will start at 11 am. It`s great if you arrive at 10 am. Then we will check the cars and introduce rules. If you want to start you need a helmet and Saab without any leaks or technical problems(brakes,tyres etc). Startmoney is 100.- EEK or 4.- LVL
We don`t give any prices or cups. Only legal way to race and good feelings. Ooh sorry- we give cups-with hot soup:beer:
Race takes place in Kiltsi. Its about 6km from Haapsalu to Rohuküla. If you come from Pärnu folow directions to Haapsalu. I`ll give you my cellphone number in U2U in case you are lost or you have some questions.
Will you come alone or couple of Saab-enthusiasts from Latvia?
Try to find 5-6 friends with Saab at least and lets make a Estonian-Latvian competition:poke:

Watching our SAABs club site at this moment I can't understand other potential participants about their plans to that day because in that day (18.08.2007) in Latvia is 5th race of iAuto.lv rally (standartcar rally tournament) in this year and SAAB club have 2 teams there and some others drives without teams as well. But I hope that I wouldn' t be alone from Latvia in Estonia :)
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Mitte midagi ei saanud aru:poke:
Siis tuleb sul vene keel enesele selgeks teha:cool:
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Ja nipanimaju. Ei krt mina sellest aru saa. Thats why we have english. Minu poolt aitab lobast.:P
suur

Algselt postitas: teager
TO: suur - pole klubiüritus, klubi ei saa kutsuda.
Jutust saab siiski aru, et Läti Saabiklubis on juba jutud lahti selle sõidu kohta.
Ega ma pidanudki silmas kohe klubi poolset kutsumist. Pidasingi pigem midagi iisaku hiljem lisatud kutse sarnast silmas. Keegi läti saabiklubile vastavar e-maili ei taha saata?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: suur
Kas keegi lõunanaabreid (Läri saabiklubi) ametlikult ei tahaks kutsuda?
Mina suhtlesin meilitsi lätlastega..:) Andsin neile eelmise ürituse pildilinke jms. Lihtsalt HRE jõudis enne regada ja küsida, kui mina teatavaks teha, et lõuna poolt on ka tulijaid..:) Neil on klubi lehel teema ka üleval selle kohta http://www.saabclub.lv/articles/Get.html?id=396 Ei tahtnud enne siia pasundama tulla, kui saan teada, kas keegi tuleb

I was the one, who talked with Normunds about event. Didn't want to make much noise about it here before I could really say, that there are someone coming. HRE* managed to register before I could announce that. They have topic also on their club webpage. I couldnt understand, what they talked there, just that they found correct place from maps..:D

EDIT: I suggest, if someone from estonia has something important to say, they should translate it to english also, so non-estonians can understand it too.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Rivo

Sooviks ennastki registreerida seekordsele kihutamisele.
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Sooviks regada kiibitsejate seltskonda.
kasparius
Overboost addict

Qdwinile meeldib ikka vaadata kuidas teised autosid lõhuvad. Agqa ,et ise läheks sõitma. Seda ei.
Tonnine rajale!
Sent from my Monte Carlo using B236
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Mainin siis õnnetuna ära, et mina siiski kiltsile tulle ei saa. Peab töö asjus ilmapeale rändama minema.:(
Kasutaja avatar
Ainar
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

Olen ka tulija, aga raha kuhu kanda või saab kohapeal maksta?
Kasutaja avatar
Helen

Mul ka plaanis vaatama tulla, mis te seal ära teete!
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: ask
Olen ka tulija, aga raha kuhu kanda või saab kohapeal maksta?
Kohapeal arveldatakse.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
iisak

Nii.
Räägiks vahepeal mitte nii meeldivatel teemadel ka.
Kuna meid on ikka veel suhteliselt vähe-34 sõitjat-siis olen sunnitud osalustasu kergitama:wall::wall:
150.- auto pealt katab praeguse seisuga kulutused täpselt ära-raja rent,kiiruse mõõtmisseadmed ja supp+leib. Sellisel juhul ei pea ma ise peale hakkama maksma.Kuna enamus pealtvaatajaid on oma inimesed kõigil kaasas siis ei hakkaks nende käest raha lunima supikausi eest...
PALUN ÄRME HAKKA NÜÜD 50.- PÄRAST ALT ÄRA HÜPPAMA EKS:bs:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Eleri

Minul vist jääb seekordne üritus siiski vahele. Kui ma just ei õpi nädalaga parema jalaga kõiki 3 e pedaali vaheldumisi vajutama:mad:

EDIT: Tundub et olen päris osav juba, ja olen siiski kohal:thumb:
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Algselt postitas: Eleri
Minul vist jääb seekordne üritus siiski vahele. Kui ma just ei õpi nädalaga parema jalaga kõiki 3 e pedaali vaheldumisi vajutama:mad:

Kas vasak jalg läks siis ootamatult suvepuhkusele??:poke:
Eleri

Algselt postitas: jupats
Algselt postitas: Eleri

Kas vasak jalg läks siis ootamatult suvepuhkusele??:poke:

Päris puhkusel ei ole. Kontorirotid ei tohi korraga palju sporti teha. Püüan kosuda 5 päeva siiski aega veel.
Meid ju niigi vähe.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
IFF
Saabiklubi liige

Kas Tallinna rahvas koguneb enne ka kuskil?
Iga ratas veab and then some!
vmaster
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
Kontakt:

Ma arvan, et võiks koguneda küll kuhugi. Mulle suvekokkutuleku kolonn meeldis väga.
kasparius
Overboost addict

A läheks seekord mööda siledat teed?
Sent from my Monte Carlo using B236
Kasutaja avatar
tripp

Algselt postitas: kasparius
A läheks seekord mööda siledat teed?

Kui kaspariuse soovile vastu tulla, siis saab koguneda Laagri Maksimarketi parklas. Kell 08:30? Või on liiga vara? 08:45? Kella 10-ks võiks Kiltsil juba olla.
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
Kasutaja avatar
Britt

:drive: Kas ainult saabid siis:wtf:
vmaster
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
Kontakt:

Laagri Maksimarketi parkla sobiks hästi.
:drive: Kas ainult saabid siis:wtf:

See üritus on mõeldud ainult saabidele jah.
Vasta