Kas foorumlane/kes foorumlane

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kuska

eeeem, vot neid tähistusi ei tea kommenteerida.. ei ole vel ni saabiasjalik, et oskaks tähele panna ja vahet teha :D Nagu naisterahvale kohane: mis auto oli? KOLLANE!
teager

Küsime lihtsamalt siis - kas oli uus (ümmargune) või vana (kandiline) auto :P

terv, teager
Kuska

minu meelest oli uus ümmargune ;) ja kollane :D mustade istmetega (ühel sin on kollased istmed ja väga sportlik)
Andrus99
Saabiklubi liige

Neid uuemaid kollaseid kabriosi ikka on linnavahel, foorumis vist ainult hr sharp kui ma ei eksi.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kasutaja avatar
sharp

Algselt postitas: AndrusFJR
Neid uuemaid kollaseid kabriosi ikka on linnavahel, foorumis vist ainult hr sharp kui ma ei eksi.

Minu omal tumedaid istmeid ei ole ja ega tänu kehvadele ilmadele pole viimasel ajal temaga eriti sõitnudki. Tänane päev on selles suhtes ülimeeldivaks erandiks :)
Kasutaja avatar
heikiw

Laupäeva õhtul umbes 20.45 , tulles Tallinnast Tartu poole,olid Põltsamaa lähistel liikluspolitseinikud aktsioonis.Mulle vastu tulnud 9-5 võeti rajalt,hõbedane ja **8 AZZ oli vist number.Kas keegi foorumlane tegi pattu kiirusega.
Kasutaja avatar
heikiw

Algselt postitas: teager
Algselt postitas: heikiw
Laupäeva õhtul umbes 20.45 , tulles Tallinnast Tartu poole,olid Põltsamaa lähistel liikluspolitseinikud aktsioonis.Mulle vastu tulnud 9-5 võeti rajalt,hõbedane ja **8 AZZ oli vist number.Kas keegi foorumlane tegi pattu kiirusega.

Fofa, sina jälle aerutad nii kõvasti või???

terv, teager

Tundus nagu olema sedaan ja mitte MY06 kere.
Kasutaja avatar
calling

eile hilisõhtul vuras hele 9-5 sedaan läbi türi. silma jäi seetõttu, et küljel oli suur saabi logo. kui keegi omaks tunnistab siis näidaku pilti, et mind uuesti kadedaks teha :cool:
suur

Algselt postitas: calling
eile hilisõhtul vuras hele 9-5 sedaan läbi türi. silma jäi seetõttu, et küljel oli suur saabi logo. kui keegi omaks tunnistab siis näidaku pilti, et mind uuesti kadedaks teha :cool:
Väike vihje!

Ehk siis kas tegu oli avelito saabiga?
Kasutaja avatar
calling

Algselt postitas: suur
Algselt postitas: calling
Väike vihje!

Ehk siis kas tegu oli avelito saabiga?

väljas oli hämar kuid minu arust oli hall auto ja see logo oli valgega.
EDIT: ei lugenud korralikult läbi. kui tal nüüd tumehall kleeps siis vast tema see oli jah :)
Jürgen

Kelle must cabrio klassik heleda sisuga, auto nr. tähe kombinatsioon on AXV ja just 2 min tagasi oli kalevi 10 hoovis Tartus.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: Jürgen
Kelle must cabrio klassik heleda sisuga, auto nr. tähe kombinatsioon on AXV ja just 2 min tagasi oli kalevi 10 hoovis Tartus.
See?? On küll foorumlane, eelmisel suvel ka kokkutulekul käinud. Et on piiavalt harv külaline, siis ma hetkel nime ei mäleta..:)

Lisatud failid
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Täna minu kunagise kodumaja ees! Eile olid veel Soome reg märgid peal.
Kas keegi meie hulgast?

Lisatud failid
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Nagu tagaaknal olevalt kleebiselt näha on see auto olnud ka Soome Saabiklubi liige.

Lisatud failid
Kasutaja avatar
saabu14jr
Saabiklubi liige

See peaks olema Mart96 Auto..ma nägin ka seda seal.
Jürgen

Kas see turboga? Mingi kell on ju armatuuris?
Kasutaja avatar
saabu14jr
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Jürgen
Kas see turboga? Mingi kell on ju armatuuris?
Kui sa mõtled cabriot siis see on Turbo ainult, et LPT.
Jürgen

Ei, ma mõtlen 99't.
teager

788 AXX viitab sellele, et number on viimase paari nädala jooksul registrisse läinud ;)

terv, teager
Kasutaja avatar
Skybound

Algselt postitas: teager
788 AXX viitab sellele, et number on viimase paari nädala jooksul registrisse läinud ;)

terv, teager

OT: Ongi nii või? :freak: AXX seeria peaks juba ammu läbi olema, kui nad seal ikka tähestikku järgivad. AY* oli kasutusel pikka aega, nüüd tulevad juba AZ* numbrid mitu kuud. Jutt siis Tallinnas pandavatest numbritest, Tartus tuleb pikemat aega juba TG* numbreid :)

EDIT: Et mitte asjatult risustada, siis parkisin täna Rocca Al Mare keskuse juures ühe kena tumepunase tonnise kõrval. Katuseluuk, hele nahksisu, Saabneti numbrialused. Number ise ei haakunud ajukäärudesse seekord.... :red:
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Kasutaja avatar
saabu14jr
Saabiklubi liige

99 ei ole turbo.
suur

Algselt postitas: TGB
Täna minu kunagise kodumaja ees! Eile olid veel Soome reg märgid peal.
Kas keegi meie hulgast?
Misasja te arutate siin. Hiljuti registreerinud - hiljuti registreerinud. Selge sõnaga on ju öeldud, et "Eile olid veel Soome reg märgid peal".

Aga mis "kopsik" see 99 esimesel pildil piilari küljes paistab?
Kasutaja avatar
tyygassiga

Foorumlane oli nädalavahetusel Pihlaka talus koduloomi kaemas. Parkisin ennast tema kauni aero kõrvale ja mõtlesin, et saan ehk mõne foorumlasega ka silamst silma tuttavaks. :beer:Aga juhtus nii, et jäin pudulojuseid uudistama ja siis nägin ainult 9-5e tagatulesid. Tervitan ja loodan, et ka sina jäid loomaaiaga rahule.
kasparius
Overboost addict

Ja SUUR-ele: See kopsik on rpm näidik pakun välja. Ennegi selliseid ralliautosid nähtud :)
Sent from my Monte Carlo using B236
Andrus99
Saabiklubi liige

Algselt postitas: saabu14jr
99 ei ole turbo.

99 võib olla küll turboga :head: , kõnealune isend ilmselt mitte.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Vasta