Algselt postitas: miku
7xx TGB numbrimärgiga tonnise omanik, teie nimi, sugu ja auaste paluks See, kes kahekordse kanakasvatajate maja ees oma autot hoiab
Uus teema liidetud samasisulise vanaga. Suur
ehhh... tegelt küsimus ei old ju KAS foorumlane, vaid kes seda, et foorumlane oli, järeldasin ise www.saabnet.ee numbrialusest
a see niisama irisemine.
EDIT: irisemine minu poolt siis.
Tegelikult mõtlesin ise sama asja enne teemade liitmist . Muutsin pisut teema pealkirja - nüüd peaks ka saabnet.ee alustega autode kohta tulevad küsimused siia teemasse sobima.
2 kordne kanakasvatajate maja?? Minu oma seisab tavaliselt 3 kordse maja all... Ehk on veel mõni TGB numbrilõpuga tonnine Eestis
EDIT: Üht hõbedast Aerot olen isegi korduvalt märganud maja juures parkimas..
Ok, täpsustame otsingukriteeriume. Täna, so. 23.11.2007 ca kell 1230, aadressiks umbes kusagil Spordi tänava kandis Saha-Lool, valged kahekordsed kaksikmajad. Üks nüüd koledaks-kollaseks värvit Ja seda autot olen ma ennegi seal märganud
2 kordne kanakasvatajate maja?? Minu oma seisab tavaliselt 3 kordse maja all... Ehk on veel mõni TGB numbrilõpuga tonnine Eestis
EDIT: Üht hõbedast Aerot olen isegi korduvalt märganud maja juures parkimas..
Ok, täpsustame otsingukriteeriume. Täna, so. 23.11.2007 ca kell 1230, aadressiks umbes kusagil Spordi tänava kandis Saha-Lool, valged kahekordsed kaksikmajad. Üks nüüd koledaks-kollaseks värvit Ja seda autot olen ma ennegi seal märganud
Siis on tõesti Üks TGB tähekombinatsiooniga tonnine veel siin foorumis
hei kaasmaallased! mul juba mitu kuud suur küsimus... Kas on see keegi foorumlastest kes laseb oma kallist sõiduriista vegeteeruda smuuli teel praktiliselt bussipeatuses ??????????
Algselt postitas: erki
hei kaasmaallased! mul juba mitu kuud suur küsimus... Kas on see keegi foorumlastest kes laseb oma kallist sõiduriista vegeteeruda smuuli teel praktiliselt bussipeatuses ??????????
see seisab seal juba päris mitu päeva, puutumatuna 044 mev on vist number.
Algselt postitas: Eleri
peris mitu nädalat näen ma seda halli 9-5 t seall, ja see neljap tekkis samuti tahtmine samal teemal postitada. Samas foorumi numbrialuseid ei ole
Algselt postitas: Haikala
Mul pole enam SAABi ka aga ikka loen foorumit...
Sama siin.
See küll OT, aga proovige mõnes muus foorumis asjalikke teemasid üles võtta, või üleüldse viisakaid postitusi leida, kus on paigas kirjamärgid ja kasutatakse arusaadavaid sõnu. Raske leida.
Siit on alati saanud väga palju seletusi ja lahendusi oma Saabiga seonduvatele (ja muudele) probleemidele.
Saabifoorum on väga ära hellitanud mu, ses suhtes.
Kuna naljanurgas ei kommentaari, siis copysin teema siia... seal oli üks punane Saab, võibolla foorumlane
Tegelikult see mind üldse ei huvita.
Blogi omanikust luurepede (sõna "pede" tema käibefraaside hulgast) tegevus pole küll normaalne!
Kas selline oma blogisse luurepiltide ülespanek ja tagaselja labane sõimamine parandab liiklus- või parkimiskultuuri? Mina loen sealt välja, et inimene promob oma hälvet, muud ei midagi...
Kuna naljanurgas ei kommentaari, siis copysin teema siia... seal oli üks punane Saab, võibolla foorumlane
Tegelikult see mind üldse ei huvita.
Blogi omanikust luurepede (sõna "pede" tema käibefraaside hulgast) tegevus pole küll normaalne!
Kas selline oma blogisse luurepiltide ülespanek ja tagaselja labane sõimamine parandab liiklus- või parkimiskultuuri? Mina loen sealt välja, et inimene promob oma hälvet, muud ei midagi...
Krt, Rästas, mõtlesin just sama, kui seda pede lehte vaatasin...
palju õnne meesterahvale, kes just mõni hetk tagasi tegi kadaka tee 86a juures ilmeilusale mustale 9-5 aero executiv'le kindlustust (numbreid küljes veel polnud ega ka saabneti aluseid). väga ilus masin. vabandust, kui kiibitsemisena tundub, kuid kui saabi näen, läheb alati südame alt soojaks.
Algselt postitas: spike
palju õnne meesterahvale, kes just mõni hetk tagasi tegi kadaka tee 86a juures ilmeilusale mustale 9-5 aero executiv'le kindlustust (numbreid küljes veel polnud ega ka saabneti aluseid). väga ilus masin. vabandust, kui kiibitsemisena tundub, kuid kui saabi näen, läheb alati südame alt soojaks.
tuttav tunne spike:P
loodame et siis tekkib meie klubi kasutajate autode alla ka uut ja huvitavat pildi ja ajaloomaterjali
Sõitsin täna CityPlaza parklas uuele parkimiskohale 4. korrusel ja 5. saabi juures läks lugemine sassi. Kas siin foorumlaste hulgas on eelnimetatud majas parkijaid?