probleem on sellinne külmast peast panen P-D kõik korras aga kui mootor soojax läheb käib aegajalt 1 sek paus ja siis läheb käik sisse kahe õrna jõnksuga.
Olen tänulik igasuguse abi eest. Ettetänades
teema lukku
Algselt postitas: M2ndul
probleem on sellinne külmast peast panen P-D kõik korras aga kui mootor soojax läheb käib aegajalt 1 sek paus ja siis läheb käik sisse kahe õrna jõnksuga.
Olen tänulik igasuguse abi eest. Ettetänades
Kindlasti hakkab siia tekkima küsimusi sulle, et mis mootor ja mis aasta sõiduk jne jne.
Ega siin midagi ise ära ei tee.... pead ikka Troostauto või Saabi esinduse või ... poole pöörduma, palju lihtsam!
Edit: või kannatad neid jõnkse, kuni enam pole midagi kannatada ja siis pöördud Troostauto või VMi poole.
J.
Viitab algavatele suurematele probleemidele kastis. Vahel aitab korduv õlivahetus(tavaliselt mitte).
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Nagu ülalpool kirjeldatud. Käik läheb viivitusega sisse ning siis teeb alguses jõnksu ja lõpuks juba sellise paugu, et viskab mütsi peast. Kuid eks spetsid teavad paremini-edastan selle, mis mulle meelde jäi, kui uue kasti alla panin. Minul läks tagumise käigu mingi surve ....
Millises neist,neid seal päris mitu erinevat.Algselt postitas: will
Kui solenoidis viga siis võta ühendust.
Saabidega seotud voodoo ja -abi