Naljanurk (vabal teemal) (ei kommentaari!) vol3

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Executive

suur

Pilt
suur

Pilt
pedaalinahhaal

Msn-is kukkus selline naljakapoolne vestlus välja, mehed surmtõsiselt arutlevad, nagu lennuki ostmine oleks igapäevane toiming.

pedaalinahhaal:
Näed, ilus kolmene müügis

Ant:
hind 671 801 182 EEK
sissemaks 10 000
periood 60 kuud
kuumakse 13 682 672

pedaalinahhal:
hmm nii lihtsalt ei saa vist, liising nõuab kaskot ka

Littleant says:
jap, iraaklased ajavad ära

:beer:
H.K

romza

Hmm, seda ma ei teadnudki, et Hummeril annab esimesi rattaid omavahel eraldi keerata:
http://www.youtube.com/watch?v=4YacG9PkGtI
romza
oicu

eifeks

Moleculo, the molecular man - Superman'i paroodia.
similar

tiib

Politsei küsib kihutajailt alati seletust, miks kiirust ületati. Ainult rumal ei leia vabandust. :P

3. koht: Vana auto oli nõrga diisli ja manuaalkäigukastiga.

Vahetult enne jõule ületas 24 kilomeetri võrra lubatud tunnikiirust Kaspar. “Päev varem anti müüja poolt minu valdusesse sõiduauto, mille ostsin. Tegemist on Saab 9-3 Aeroga, mille valisin eelkõige tema varustuse pärast (püsikiiruse hoidja, autotelefon, automaatkäigukast). Tegemist on võimsa bensiinimootoriga autoga. Eelnevalt olen sõitnud 1,5 aastat nõrga diiselmootori ja manuaalkäigukastiga autoga. Ühesõnaga, autod on täiesti erinevad ning Saabiga sõitmine on vajanud harjumist.”

http://www.epl.ee/uudised/423044
teager

terv, teager

Lisatud failid
Kasutaja avatar
tripp

[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
Kasutaja avatar
Pootsman

Pilt
Jürgen

Autobahnil läheb Opel katki ja BMW 750 tõmbab kõrvale, et Opeli juhti aidata.
"Ma vean sind slepis järgmise teenindusjaamani. Kui kiirus liiga suureks läheb vilguta tuledega" sõnab BMW juht. Hakkavad siis vaikselt minema. Järsku põrutab Porsche 200kmh mööda mille peale BMW juht unustab slepis veetava Opeli ja alustab võiduajamist. See aga jääb silma ühele politseinikule,kes seda nähas teatab raadiosse: "Te ei usu mida ma just nägin. BMW ja Porsche sõidavad võidu üle 200 kmh ning nende järel sõidab Opel mis vilgutab tuledega,et mööda minna."
H.K

Paar mõtet siis:

# Parem väike kupüür kui suur tänu.
# kus viga näed laita, saada persse, ära aita.
# Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
# Ei usu, ära kuula - aga ära sega valetamast!
# Kui naine arvab, et te sööte ja magate liiga palju, ei ole tegemist emaga.
# Kui opi eel ulatatakse ankeet, kus kirjas: "Kellele vajaduse korral helistada?", kirjutage: "Kogenumale arstile".
# Kui kellegi pole midagi millegi vastu, siis pole tal midagi.
# Kui leidsid oma unistuste naise, pead muudest unistustest loobuma.
# Elu on kurb, seevastu palk ajab lausa naerma.
# Paljud suitsetavad üksnes siis, kui joovad. Aga et nad joovad sageli, võib jääda ekslik mulje, et nad suitsetavad.
# Impotentsus on siis, kui maa külgetõmbejõud on suurem kui naise oma.
# Kõige parem rasestumisvastane vahend on endiselt "EI!"
# Hea kõutsi jaoks on ka detsembris märts.
# Venemaal tehti kindlaks Ivan Sussanini elukutse - juhtiv spetsialist.
# Kui soovida kõike kohe, ei saa pidevalt ja järk-järgult midagi.
# Kes hoiavad kokku kondoomide pealt, peavad raiskama mähkmete peale.
# Ärge jookske üle sõidutee punase tulega: võite omasugusega kokku põrgata!
# Ta sõimas kõiki nii, nagu oleks tal taskus varukolju.
# Õnn naeratab vähestele, aga naerab paljude üle.
# Vein on tervisele hea; aga tervist on vaja selleks, et juua viina.
# Jalakäijal on alati õigus - kuni elus on.
# Mida laiem on naise talje, seda pikem on mehe tööpäev.
# Optimist pole see, kes esimesena hüüab "Hurraa!", vaid see, kes viimasena hüüab "Appi!".
# Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
# Keeruta kuda keerutad, ..sa tagumine pool... jääb ikka tahapoole...
Kasutaja avatar
foxer

Tuletaks vana asja meelde seoses ilmaga:

Väljavõte päevikust
Aug. 12 - Kolisime oma uude kodusse Kanadas. Siin on nii ilus.
Mäed on nii võimsad. Ei suuda ära oodata aega mil saan neid lumistena näha.
Okt. 14 - Kanada - kõige ilusam koht kogu maailmas. Lehtedel võib näha kõikvõimalikke värvide kombinatsioone punaste ja oraanzide varjunditega.
Läksin väiksele väljasõidule imeilusasse loodusesse linnast väljas ja nägin seal hirvi. Nad on nii elegantsed. Kindlasti on nad kõige imelisemad loomad kogu maailmas. See siin peab olema paradiis. Oeh kuidas ma seda paika armastan.
Nov. 11 - Rembrance päev. Algab hirvede jahihooaeg. Ma ei suuda ettekujutada, et keegi tahaks tappa selliseid meeldivaid loomi. Loodan, et varsti tuleb lund. Mulle hirmsalt meeldib siin.
Dets. 2 - Öösel sadas lund. Ärgates avastasin, et kõik on valge vaibaga kaetud. Kõik näeb välja nagupostkaardil. Läksime välja ja puhastasime trepi ning garaazitee. Mängisime lumesõda (mina võitsin). Kui lumesahk mööda sõitis, pidime garaazitee uuesti puhastama. Milline ilus koht. Ma armastan Kanadat.
Dets. 12 - Öösel sadas veel lund. Lumesahk ummistas jälle väljapääsu garaazist. Mulle meeldib siin.
Dets. 19 - Veel lund. Ei saanud garaazist välja, ei saanud tööle. Siin on ilus, aga see kühveldamine hakkab ära tüütama. Kuradi lumesahk.
Dets. 22 - Veel seda valget jama. Mul on villid kätel ja selg on ka haige. Mulle tundub, et lumesahk peidab end senikaua nurga taga kuni ma oma kühveldasime lõpetan. Lollpea.
Dets. 25 - Merry Fucking Christmas! Veel külma lund. Kui ma peaksin selle värdja kunagi kätte saama, kes lumesahka juhib, siis ma vannun, et tapan ta. Ma ei saa aru miks nad ei võiks rohkem soola teedele panna, et seda kuradi jääd ära sulatada.
Dets. 27 - Veel valget sitta läinud öösel. Olen kolm päeva toas kükitanud, väljaarvatud lumekühveldamine garaaziteel peale lumesaha möödasõitu. Ei saa kuhugi minna, kuna auto jääb mägedes lumme kinni ja pealekauba on kuradi külm. Ilmatark ennustas, et veel kuni 30cm lund võib täna öösel sadada. Kas teate mitu labidatäit on 30cm lund?
Dets. 28 - See kuradi ilmatark eksis. Sadas hoopis terve meeter paska. Selline kogus ei sula kindlasti enne suve. Lumesahk jäi lumme kinni ja see värdjas tuli minu juurde ja palus, et ega ma ei saaks talle labidat laenata? Seletasin siis talle, et olen juba kuus labidat murdnud, loopides minema kogu seda lund, mida ta mu majateele on lükanud. Ma peaaegu murdsin oma seitsmenda labida vastu tema lolli pead.
Jan. 4 - Lõpuks õnnestus majast välja saada. Läksin poodi toitu ostma ja üks kuradi hirv jooksis teele ette. Kahju autol umbes 10000.- Need kuradi värdjad tuleks maha lasta. Neid kuradeid on igal pool. Soovin, et kütid oleksid nad kõik novembris maha lasknud.
Mai 3 - Viisin auto linnas asuvasse töökotta. Lausa uskumatu kui ära roostetanud ta oli kogu sellest soolast, mis teedele laotati.
Mai 10 - Kolisin Floridasse. Ma ei saa aru, miks keegi täie mõistusega inimene peaks iialgi tahtma elada sellises jumala poolt hüljatud kohas nagu Kanada.
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

Väjavõtteid Põuer Hitt Räidiost:

32. aastane noormees otsib elukaaslast Tallinnast (tunnusmärgid: ei suitseta)

24. aastane noormees Tartust otsib püsisuhet (tunnismärkideta)

krt, mehed, ärge kaotage asju!!

Huumor :)
Kasutaja avatar
heikiw

Eugam

http://youtube.com/watch?v=fmhxl0bRk5c
ei tea kas juba läbi käinud siit..
mm17

qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Mind võttis täna politsei rajalt maha, sain 420 krooni trahvi. Selgus, et ma oleks pidanud oma Aeroga eelmise aasta juulis (!!!) tehnilisele ülevaatusele minema! Vot nii! Sõitsin 2007 juulikuust ringi ilma tehnilise ülevaatuseta! Ja mitte ainult mina, et tegemist on ametiautoga siis kasutasid seda kõik kellel vajadust oli.

2007 veebruaris võeti auto Eestis arvele ja selgus, et numbrimärgi järgi pidanuks auto 2007 juulis uuesti ülevaatusele minema. Nii oli tehnilises passis mustvalgel kirjas!
Ma olen aastaga 60000 maha sõitnud, sellest ilma ülevaatuseta ca 30000. Peterburi teel on politsei nii tihti passimas, et mõtetu on kiirust ületada. Minu järel on politsei kilomeetreid sõitnud, olen politsei nina ees kogemata juriidiliselt mitte just väga korrektseid trikke teinud ja ikka ei midagi! Ja Täna saabus tõehetk lõpuks! Üle 3 või 4 aasta esimene rikkumine!
H.K

Heh, ma sõitsin 10 kuud ilma ülevaatuseta ja sain korra ka kiiruse ületamise eest trahvi. Kuid ülevaatuse kohta ei maininud keegi midagi.
Ja see tuletab meelde. et EILE sai taas ülevaatus läbi.:wall:. Huvitav, kas keegi mingit teadet ei saada, et oleks aeg ülevaatusele minna?
Vasta