Saabi värvimine
Väga häid erategijaid on ka mitmeid.Meie Iisakuga kasutame kahte sellist,keda ka paljud margiesindused kasutavad.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Minu oma läheb siia www.customcoating.ee
Üritame koos luua ülima disaini. Et mulle hirmsasti meeldivad kiired ja "vihased" autod siis tava värvid enam ei rahulda. Sleeperit ma ei ehita. Oma silmal peab olema hea vaadata:P
Üritame koos luua ülima disaini. Et mulle hirmsasti meeldivad kiired ja "vihased" autod siis tava värvid enam ei rahulda. Sleeperit ma ei ehita. Oma silmal peab olema hea vaadata:P
Endal masin käis mõndaaega tagasi AS Benefitis, seda kohta on siin-seal kiidetud, ka mina jäin tulemusega väga rahule. 
Mõnda aega tagasi lõi ka väike kiiks pähe, et mis oleks, kui laseks auto tervenisti üle värvida, praegu on igav ja tavaline hõbedane. 40 tuhat pakuti Viikingis hästi umbkaudu sellise töö hinnaks. Täpsem hind sõltub asjaoludest.

Mõnda aega tagasi lõi ka väike kiiks pähe, et mis oleks, kui laseks auto tervenisti üle värvida, praegu on igav ja tavaline hõbedane. 40 tuhat pakuti Viikingis hästi umbkaudu sellise töö hinnaks. Täpsem hind sõltub asjaoludest.
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
pigi ?
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Ei tegelikult mõtlesin oma auto peale, kus musta värvi pealt naelrehvi alt tulnud pigi suurt välja ei paista, aga krobeline on terve külg. Peale pigipesu on sile ja korras kõik. Aga võibolla on Sul tõh tegu hoopis mingi rooste- või kivikaitsega värvi all ?
autol on nii palju kriimustusi, et ei tahaks uskuda küll, et autot värvitud oleks pärast tehast.Algselt postitas: suvekas
ma arvan pigem, et homersimpson mõtles seda,et värvitud on pigikahjustuse peale, siis on kindlasti käega katsudes kare.
proovin pigieemaldajaga homme mõnd kohta leotada päevavalguses. eelmistel autodel on pigi maha nühitud küll, midagi sellist ma saabil nagu ei märganud.. võib-olla oli tõesti liiga hämar juba, et pigi tumesiniselt värvilt nähtav oleks.

Getz Eestist saad osta väga kvaliteetset pigieemaldusvahendit. Me oleme nende toodangut juba aastaid kasutanud ja oleme tulemusega väga rahul, mida ei saa aga öelda statoilis müüdava pigipesu aine kohta.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü
Nendele kes tahavad oma autot pärnus värvida soovitan firmat Autospray
www.hot.ee/autospray seal kaks sellist nooremat venda kes teevad väga head tööd ja hea hinnaga ja kiiresti nii et soovitan.
www.hot.ee/autospray seal kaks sellist nooremat venda kes teevad väga head tööd ja hea hinnaga ja kiiresti nii et soovitan.