Teema lukku
-
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
- Kontakt:
Tech2-te omava spetsialisti leiad: http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php ... 9#pid56853
Limp-home puhul kaob just tühikäik 9-5`l.Algselt postitas: suur
Auto limp-home režiimis. Aitab tech2 omava spetsialisti poole pöördumine.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Kas tühikäik kaob täielikult, või muutub ebaühtlasemaks. Väide "tühikäik on normaalne" on samuti suhteline. Mõne jaoks on normaalne see, kui välja ei sure, mõne jaoks see, kui tahhomeetri seier seisab liikumatuna.Algselt postitas: TrionicLimp-home puhul kaob just tühikäik 9-5`l.Algselt postitas: suur
Auto limp-home režiimis. Aitab tech2 omava spetsialisti poole pöördumine.
kaudne näide elust enesest. Mu naine ei suutnud auto helis sodikskukkunud katalüsaatori kolisevat häält isegi märgata (ses suhtes et kui mainisin, et kuula kuidas koliseb, siis tema ei saanud midagi aru). Kui kat vahetatud sai, siis tema ei saanud aru et midagi muutunud oleks. Tegelikkuses oli tühikäigul meeletu kolin ja müra autos. Tema jaoks oli kõik normaalne, minu jaoks karjuvalt ebanormaalne.
limp home puhul ei saa rääkida mingist tühikäigust,kui gaasiga ei mängi siis auto sureb lihtsalt välja!
-
assa, hea et sul vahemalt ta tootas sellega
enda oma naitex lihtsalt suri maha ning mingisugust go-home, soida koju mina luban voi muu ei anna
tuli oues vahetada
((

-
assa, hea et sul vahemalt ta tootas sellega
enda oma naitex lihtsalt suri maha ning mingisugust go-home, soida koju mina luban voi muu ei anna
tuli oues vahetada
((