Ahsamait. siis olen isegi mina seda näind. Kere oli tõesti sile ja puhas, aga tagatuli rikkus välimuse.Algselt postitas: dreamer12
Muide ka tagatuled on sellel ümmargused!
Kas foorumlane/kes foorumlane
Tagatuled enam ei ole ümmargused ja töötab Esmaautos.
Must OG 9-3 Aero Cabrio
Täna kella 2 paiku Pärnu mnt. Catweesi/Hansa Liisingu lähistel parklas. Ees oli hirschi pamper (võib olla ka on OG Aero originaal selline) ja all 3+3 kodaratega veljed nagu Eleril näiteks. Number oli (vist) 941 ATV. Kas keegi meist?

"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Täna, st kolmapäeval, Tartus Vallikraavi tänaval. Mina istusin tumedas VW Passatis ja rääkisin telefoniga. Mööda kõnniteed kõndis teisel pool tänavat Aljogale sarnanev isik. Suunaga Kassitoome poole.
Kas tegu võis olla foorumlasega?
Kas tegu võis olla foorumlasega?

- aljoga
- klassiker
- Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB
irw, ei mina ei tea mitte kui midagi [size=-2](tegelikult ma jalutan iga päev vähemalt 4 korda mööda Vallikraavit)[/size]
Algselt postitas: kaarel
Täna, st kolmapäeval, Tartus Vallikraavi tänaval. Mina istusin tumedas VW Passatis ja rääkisin telefoniga. Mööda kõnniteed kõndis teisel pool tänavat Aljogale sarnanev isik. Suunaga Kassitoome poole.
Satun aeg-ajalt tööasjus Tartus Riia tn-l kopsukliiniku ees parkima. Viimastel aegadel seisab samas parklas üks tume (must ehk?) tonnine, iluvõre mustaks värvitud, suht jurakad veljed all (pakuks 17"). Reg number võis olla midagi 495 ??? või 595 ???, täpselt ei ole meeles.
Tundub, et tegu samas majas töötava isikuga, kes paistab oma plekist sõbra eest kenasti hoolitsevat. Kelle autoga tegu?
PS. alul kahtlustasin, et tegu Tog'i (ehk Trionic'u endise) VägaTurboga, aga regnumber nagu ei klapi. Lähemalt pole tihand uurida.
Tundub, et tegu samas majas töötava isikuga, kes paistab oma plekist sõbra eest kenasti hoolitsevat. Kelle autoga tegu?
PS. alul kahtlustasin, et tegu Tog'i (ehk Trionic'u endise) VägaTurboga, aga regnumber nagu ei klapi. Lähemalt pole tihand uurida.
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Algselt postitas: kaarel
Satun aeg-ajalt tööasjus Tartus Riia tn-l kopsukliiniku ees parkima. Viimastel aegadel seisab samas parklas üks tume (must ehk?) tonnine, iluvõre mustaks värvitud, suht jurakad veljed all (pakuks 17"). Reg number võis olla midagi 495 ??? või 595 ???, täpselt ei ole meeles.
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=5974
Minu lennuk. Ja veljed 18":evil:
VT seisab Puusepa 8
__In Boost We Trust__
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
mõned päevad tagasi oli pärnus riia maantel näha yht seninägematut/teadmatut saab 96;
eritunnuseks valge, või heledaks värvitud katus. auto ise oli pruun. kust see siia ilma sai?
eritunnuseks valge, või heledaks värvitud katus. auto ise oli pruun. kust see siia ilma sai?
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

nähtud raatuse parklas.Algselt postitas: D116
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=5974
Minu lennuk. Ja veljed 18":evil:
VT seisab Puusepa 8

veri naiss, veri naiss.
Algselt postitas: ivomets
mõned päevad tagasi oli pärnus riia maantel näha yht seninägematut/teadmatut saab 96;
Mu meelest oli selline isend Lohkvas ühes autotöökojas paar aastat tagasi ja pakuti müüa isegi. Võimalik, et ongi seesama.

Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 

hommikul sai Postimeest
loetud.
tsiteerin:
K: Millise autoga sõidate ja miks?
V: Saab 9-3 Sport Sedaniga. Ilusamat ja mugavamat autot ei leidnud kuskilt.
:head:
Tea, kas ka foorumlane?:love:
loetud.
tsiteerin:
K: Millise autoga sõidate ja miks?
V: Saab 9-3 Sport Sedaniga. Ilusamat ja mugavamat autot ei leidnud kuskilt.
:head:
Tea, kas ka foorumlane?:love:
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Uudis eestlaste osavõtul toimunud raharöövist Soomes:
"...Röövlid sõitsid Rootsist varastatud Volkswagen Sharani ja Saab 93 Sport Sedaniga linnakese S-marketi poole, et röövida seal peatuvat G4S rahaautot..."
Kuna looga seotud ka eestlased, siis igaks juhuks küsin - ega tegu foorumlasega polnud?
:evil:
PS võimalik, et tegu isegi 9-3'ga
"...Röövlid sõitsid Rootsist varastatud Volkswagen Sharani ja Saab 93 Sport Sedaniga linnakese S-marketi poole, et röövida seal peatuvat G4S rahaautot..."
Kuna looga seotud ka eestlased, siis igaks juhuks küsin - ega tegu foorumlasega polnud?
:evil:
PS võimalik, et tegu isegi 9-3'ga
Just, endal jääb see ka tihtipeale silma seal Agrotarve juures, kuna mu töökoht on seal lähedalAlgselt postitas: heikiw
Mulle jäi hiljaaegu silma hõbedane 4 ukseline 99 turbo-aadressil Vana Narva mnt.30.Numbritähed olid AHI.

EDIT: Kust sa võtsid et on turbo?
Olles ise sellist haruldust omanud,loodan tänaseni,et mu ex ex ex . tippkorda viidud isend siiski veel kusagil kulgeb(sitakarva pruun,kole nagu öö,aga jube võimas pill.Ise värvisin kere üle 95ndal,õues,mändide all.Mingid kassid jõudsid veel usinat suguelu kapotil ja katusel elada,enne,kui värv ära kuivas.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
-
99 seal on küll jah, aga kas turbo... kah seal lähedal tööl..
Algselt postitas: IS-DAlgselt postitas: Jürgen
Kas pildil on saab üldse?:red:
Mis sellest... küsimus oli, et kas on foorumlane:wise:
Ja karta on,et Ivometsa enda pilgul:freak: oli neid piksleid palju rohkem,kui fotol ja et ta ikka mööda lendavat Saabi pildistas.