Kas SAAB on hea auto?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
napoleon
Auto:

Küsimusele, kas on hea, pole võimalik vastata. Kui esivanemad auto valimisel minu arvamust küsisid, siis ma SAABi ei soovitanud, kuna nõuded olid sellised, et peab olema võimalikult lollikindel(loe: vähese lisavarustusega), ökonoomne ja odav remontida. Mõnel teisel, kes auto valikul arvamust küsib, olen soovitanud ka SAABe vaadata. Mulle pole ka mõne teise automargi fännid seda küsimust irooniliselt esitanud, mõni on isegi mu SAABi uudistanud ja mõne kiitva sõna öelnud.
Kui inimene tänavalt selle küsimuse esitaks, siis vastaks tõenäoliselt nii, et ei ole kõige odavam, ei ole kõige kiirem, aga tekitab sõltuvust st. kui mõnda aega kasutanud oled, siis enam muud ei taha;)
Tan

Eks sellest on siin ennegi räägitud, aga nii mõnigi (eriti lühemat kasvu inimene) on kurtnud pärast Saabist väljumist, et ei taha mõeldagi, et peab jälle mingil muul (nt C mersu, 5-se pemu vms) istmel piinlema. Siinkohal pole veel jutt nt tonnise aero superistmest.

Aga töökindluse osas: vaadake teiste markide (kasvõi volvo, pemu või audi) foorumeid - arvate, et seal pole tüüpvigu ja kalleid kulumaterjale ? Mis maksab esinduses audi v6 diisli nukavahetus või 5-se pemu püsikiirusliigend (mõlemad kulumatejalid :poke: )
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

tegelt siin rõõmusõnum juurde veel sellel igikestval SID teemal. Kuna oma suksu on pikemal ravimistiirul nii seest kui väljast, sõidan praega ringi miski MB E280 4maticuga. Ja arvake mis. Selle SID analoog on umbes täpselt sama surnud, kui minu omal, ehk siis näitab igast huvitavaid asju ja pikslid kadund jne. :evil:

Samuti arvasin, et SAAB on keskmisest mürarikkam auto. Luksautode seas siis. Tuhkagi ta on. See mertseedets kõmiseb ja müriseb samamoodi.

Ehk siis. Teema algatajana paneks selle ka lukku. JAH, SAAB on hea auto. Kui hakkate selles kahtlema, minge sõitke natukse mõne teise autoga ringi. See on umbes nagu naise petmine, on vaja teha selleks, et aru saada, kui hea ikka enda oma on :wise:

PS. Sama inimene, kes viimati küsis selle Kas... küsimuse, omab Audi B4-ja ja ta arvas, et tema oma nagu väga ei lagunegi, et on hullemaid. Ma siis küsisin, et tihti käid teeninduses. Vastuseks oli, et keskmiselt kord nädalas tuleb ära. Mnjah. Jah, SAAB on ka vastupidav auto :P Teema lukku.
Vasta