Saabneti mälumäng
-
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5 Griffin, Saab 9-5 Aero,
Küsiks siis ise 
Mis marki auto on pildil ja mille poolest on see auto eriline?
Vihjeks niipalju, et auto tootmisaasta on 1968!
Lisatud failid

Mis marki auto on pildil ja mille poolest on see auto eriline?
Vihjeks niipalju, et auto tootmisaasta on 1968!
Lisatud failid
"Horsepower is how hard you hit the wall, Torque is how much of the wall you take with you."
-
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5 Griffin, Saab 9-5 Aero,
See käis nüüd küll liiga kiiresti 
Aga vastus õige!
MadMan tulistab järgmise küsimuse!

Aga vastus õige!
MadMan tulistab järgmise küsimuse!
"Horsepower is how hard you hit the wall, Torque is how much of the wall you take with you."
Hea küll.
Milline auto omas juba 52 aastat tagasi järgmisi omadusi:
poolautomaatne käigukast
ketaspidurid
õnnetuse korral kere all liikuv mootor
vastavalt rooli asendile pööravad esilaternad
hüdrauliline, reguleeritav vedrustus
Milline auto omas juba 52 aastat tagasi järgmisi omadusi:
poolautomaatne käigukast
ketaspidurid
õnnetuse korral kere all liikuv mootor
vastavalt rooli asendile pööravad esilaternad
hüdrauliline, reguleeritav vedrustus
Samal põhjusel on ka häireraketid punased.Algselt postitas: Chipy
just
Mul ei tule nüüd ühtegi head pähklit meelde mistõttu väike nuputamisülesanne.
Joonistada neli sirget nii, et läbitud oleks kõik üheksa punkti. Seda tingimusel et iga järgmine sirge algab eelmise sirge lõpust (nö pliiatsit paberilt tõstmata). Igat punkti läbida vaid ühel korral.
Tean, et mõned meist on seda ülesannet lahendatud, mistõttu vastused saata mulle u2u-ga (näiteks kirjeldus milliseid punkte läbib iga sirge). Annan hommikul õige vastuse ja selle kes oli esimene teada.
Lisatud failid
Tegelikult oli see hoopis vähese viina vigaAlgselt postitas: sipelgaz
Ma siinkohal arvan, et Mardil on jummala õigus ja saabiiir on juba viina vallas![]()

-
- Overboost addict
Mõtlesingi ennem, et kumba ülesannet panna, kas müntidega või see mis suur välja käis.Algselt postitas: suurSamal põhjusel on ka häireraketid punased.Algselt postitas: Chipy
just
Mul ei tule nüüd ühtegi head pähklit meelde mistõttu väike nuputamisülesanne.
Joonistada neli sirget nii, et läbitud oleks kõik üheksa punkti. Seda tingimusel et iga järgmine sirge algab eelmise sirge lõpust (nö pliiatsit paberilt tõstmata). Igat punkti läbida vaid ühel korral.
Tean, et mõned meist on seda ülesannet lahendatud, mistõttu vastused saata mulle u2u-ga (näiteks kirjeldus milliseid punkte läbib iga sirge). Annan hommikul õige vastuse ja selle kes oli esimene teada.
Suur on kaval, tõmbab mängutempot maha: "Hommikul annan vastuse

Sent from my Monte Carlo using B236
Pole ma midagi kaval. Läksin lihtsalt magama. Samas ei tahtnud kohe vastust panna, kuna see päris mõnus nuputamine (TTÜs nimetati seda raamidest välja tulemise ülesandeks).Algselt postitas: kasparius
Suur on kaval, tõmbab mängutempot maha: "Hommikul annan vastuse" Siiamaani on suht tundide mäng olnud kui õige vastus tuleb.
Õige vastus tuli mõne minutiga. Uue küsimuse esitab roomlane.
Lisatud failid
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Tegelikult kiirustas Suur oma küsimusega liiast. Temast varem vastati küsimus ära Mehh-i poolt..
Terve minut varem..
Õiglane oleks kui Mehh saaks ka oma küsimuse ära küsida..
Suure küsimusele vastust nagunii ei tulnud..

Tohohh, mul jäi see mehh'i vastus üldse kahe silma vahele. Tõesti ei märganud. vabandan. Saite nüüd nuputada.Algselt postitas: Cyber
Tegelikult kiirustas Suur oma küsimusega liiast. Temast varem vastati küsimus ära Mehh-i poolt..Terve minut varem..
Õiglane oleks kui Mehh saaks ka oma küsimuse ära küsida..
Suure küsimusele vastust nagunii ei tulnud..
Ja vastused palusin u2u-le (kuhu sain 5 õiget vastust), et teiste nuputamiseiha mitte vähendada.
Õiglus jalule ja mehh'ilt küsimus!
Kui juba protsessimiseks läks, siis ei see nuputamisülesanne ei ole korrektselt lahendatav - "sirge" on definitsiooni järgi lõpmata pikk, seega ei ole tal algust ega lõppu. Ilmselt peaks sõnastus veidi teisiti käima
Algselt postitas: suur
...
:thumb:Algselt postitas: Cyber
Ei hakka seda mulli ajama...
Ootame, ehk Mehh esitab homseks uue küsimuse. Kui ei, siis jätkab Roomlane, kes vahpeal pisut vahele trügis..![]()
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...