Saabneti/Saabiklubi särgid 2008 Cyberi käes!!

Siia koondub kõik, mis seostub ühiste ostude ja meenetega.
Vasta
Eleri

Kas särgid ei tulegi samast kohast kus eelmine kord?
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Eleri
Kas särgid ei tulegi samast kohast kus eelmine kord?

Ikka samast kohast!
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Makstud :D, yesss saan ka jälle särgi
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

Algselt postitas: TGB
Algselt postitas: tarzic
Ehk õnnestuks uurida särkide valmistajalt täpsemalt "suuruste" kohta (pikkus/rinnaümbermõõt). Nimelt eelmisel aastal olin sunnitud oma tavapärase L suuruse tellimuses M'i vastu vahetama, kuna toonane särgimudel oli suhteliselt suur...

Esmaspäeval uurin asja!
Niipalju tean öelda et ka seekord on särgid suhteliselt suured.

Võiks teada anda need suurused. Ära maksaks kohe 3 tükki. Mul muidu M sobib hästi, neidisele läheks S või siis XS. Aga mõõtmed lahendaks olukorra.:poke:
mellow

imelik? tellisin täna hommikul särgi ja maksin kohe ka ära, aga tellimuse statistikat vaadates näitab minu nime taga, et maksmata veel. samas vaatan sealt statistikast on mõned tellinud peale mind ja on kirjas, et makstud. kas tegin midagi valesti või kuhu ma selle raha kandsin?
teager

Algselt postitas: mellow
imelik? tellisin täna hommikul särgi ja maksin kohe ka ära, aga tellimuse statistikat vaadates näitab minu nime taga, et maksmata veel. samas vaatan sealt statistikast on mõned tellinud peale mind ja on kirjas, et makstud. kas tegin midagi valesti või kuhu ma selle raha kandsin?

Andke andeks, aga Hr. TGB mitte teps ei istu arvutis päev läbi ning ei tee iga 5 min tagant refreshi enda isiklikule hansapanga kontole :gun: et jäglida, kas keegi äkki, äkki kandis jälle raha üle. Kui päevas korra kontrollitakse ja uuendatakse nimekirja, siis on see täiesti inimvõimete piiril.

Ise maksin ka täna ära, huvitav, miks seda pole kajastatud? Äkki kandsin kuhugi Marmoritehasele hoopis?

Niipaljukest veel, et kui kontonumber ja omaniku nimi kokku ei lange, siis seda makset ei sooritata, seega pole mõtet närvitseda.

terv, teager
Kasutaja avatar
enrico

ok eks siis teen järgmise nädala jooksul ära!
mellow

to teager:
"on mõned tellinud peale mind ja on kirjas, et makstud" see tähendab, et ka minu makstud tellimus peaks ju sellisel juhul juba näha olema. ja anna andeks ka mulle, et tundsin huvi kas ja kuhu mu raha läks...
Eleri

Mõnel tellinul ehk sama pank. Ka see loeb ülekandekiirusel.
suvekas

Eks ta ole jah, et kui kandsid SEB, Nordeast või Sampost ei liigu su rahad enne esmaspäeva kohe mitte kuhugi, ise kandsin ka reede öösel ja kohale peaks see raha jõudma alles esmaspäeva lõunaks.
Nii, et RAHU, AINULT RAHU, nagu juba Karlsson ütles.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
mart284
Iks-mees
Auto: Saab
Kontakt:

:thumb:
Rahad kantud:)
Kasutaja avatar
kaarel

to TGB:
Mul kah rahad teel, palusin Nordea-tüdrikutel saata keni Ernesaksa pildiga 40-krooniseid ja peotäie läikivaid juubelimünte. Eks autumaadist välja võttes näed.

Ahjaa, kohe kui raha käes, helista mulle, saada SMS, multimeediasõnum, U2U ja meil ning tee selle kohta siia postitus.
:poke:

[size=-1]Kaarel@ei saa vait olla. A muidu rahulikku netipangavaba nädalavahetust. [/size]
;)
mellow

ja Hansapangast kandsin, aga OK las olla, peaasi, et jõuab õigesse kohta ja kõik OK:-)
Vitautas

Kõik siin juba kirjutavad et makstud ja makstud... Eks kirjutan siis kah :P (ülkanne tehtud millalgi eile)
Jään siis huviga ootama oma esimest Saabiklubi särki :P
Sven87

äkki oleks mu särk XL võimalik Muuta L -ks ma siiski arvan, et XL on liiga suur ,

tänud
suur

Milline naistesärgi lõige on? Paluks võimalusel pilti!
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Lisasin esimesse postitusse ka tellimise ja maksmise viimase päeva!
Kui nüüd suur osa meist peaks soovi avaldama selle kuupäeva edasilükkamiseks, siis saame ju tellimist mõne päeva edasi lükata. Kurb oleks kui keegi peaks särgist seepärast ilma jääma et näiteks palgapäev on 3-ndal..
Kasutaja avatar
Jürts
Auto: 9-3, 1.9 TTiD Vector

Saatsin ka raha SEB'st teele;)
Vitautas

Vaatan, et tellimislehel olen märgitud nagu ei oleks maksnud. Kas laekumist ei ole või on mingi muu probleem?

Aitäh.
Eleri

Appi TGB ju ometi oma eraldi sekretäri nendeks asjadeks. 23 ndal tehtud makse võib vabalt laekuda alles täna pärastlõunal. Teager juba mainis et valesti ei saa makset teha, netipank lihtsalt ei luba.

EDIT; et teil natuke nuga haavas keerata siis tegin makse 1 tund tagasi hansast ja olen juba makstuks pandud:P
saabu
Auto:
Kontakt:

Kas Saabu tellimuses saaks ühe x maha võtta,et jääks xxl?
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Kasutan sellist Hansapanga teenust nagu saldomuutused e-mailile. Seega arvasin et pääsen tüütust panka sisselogimuisest ja saan tellimuslehte oluliselt kiiremini modida. Just selleks et ei tekiks selliseid probleeme nagu just nüüd tekkis!
Ligi 20 inimest on maknud ja pank ei ole mulle teavitust saatnud.

EDIT: muutsin nädalapäevad tagasi summasid millest alates meil saadetakse ja omaarust tegin muudatuse teise a/a kohta.
Eksisin ilmselt arve numbriga ja seetõttu sain meili summadele 250.- +
Nüüd peaks kõik korras olema!

Andke julgelt U2U-ga teada sellistest probleemidest ja ma vaatan laekumised üle!

Vabandan kõigi ees kes maksnud on ja seni olnud kirjas kui maksmatta! :bs:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

OT: oot-oot.. seda asja me uurime kohe natukese aja pärast, miks sul ei ole teavitusi..;) Kohe, kui üks inimene söömast tagasi tuleb..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Motorhead
Auto:

Makstud SEB pangast.
:beer:
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Tegelikult.. Tingimatta ei pea igat makset siin teemas kajastama :P
Vasta