Klassiku sisustuse tuunimine ja parandamine

Kõige klassikalisemad Saabid
Vasta
Triin

Seoses oma klassiku kordategemisega tuli päevakorrale selline mure, et midagi tuleb ette võtta laega. Kuna otsustatud sai, et ilgelt stiilne oleks must lagi, tuleb välja vahetada ka ustel olevad riided, mis on sinakashallid. Seal aga järgmine mure, et kui ustelt riided välja vahetada, siis ei kõlba ukse nahk- ja plastikosad enam riidega kokku:wall:

Ehk siis pikk jutt lühikeselt - kas keegi on kokku puutunud ustel olevate nahk ja plastikosade värvimise või vahetamisega? Kas see värv jääb üldse peale ja kas värvitult jääb tulemus ka hea? Vahetamine on kindlasti tükk tööd, aga arvatavasti jääb vingem... Või hoopis mõistlik kellegi doonor tühjaks teha? (Kas Saabil originaalis üldse on musta sisustust?) Kuna mul sellest teemast üldse ettekujutus puudub, siis vabandan, kui küsimus loll tundub:red:

Ehk on kellelgi tarkuseteri?:?
Et mis auto mul on? Punane.
Kasutaja avatar
saabu14jr
Saabiklubi liige

Must sisu pole eriti ilus...kirsipunane on ilusam..
Triin

See polnd praegu iva... Ja mitte tavaline must vaid heledama triibuga. :cool:
Triin

Leidsin miskit välismaa lehelt, kui kellelgi huvi on. http://www.saabnet.com/tsn/bb/900/index.html?bID=94746

Kes ise sellega aga tegelenud on, võivad ikkagi oma kogemustest siia pajatada.:wise:
Andrus99
Saabiklubi liige

Sa vaata kogu sisu ikka ühe pilguga, et kõik osad jääksid omavahel klappima.

Kõiki plastdetaile ja paneele saab ju põhimõtteliselt üle katta kas nahaga või miski muu materjaliga. Plasti värvimine ei ole minu arust hea lahendus.

Vt kokkutuleku piltidel on ka minu auto sisut tehtud klõpse, ehk saab sealt ideid.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Vasta