Istmekatete vahetamine
Kas keegi on ise oma Saabikul istmekatteid (mitte need, mida poest 99.- eest osta saab:)) vahetanud? Või on kuskil mõni spets koht, kus seda kvaliteetselt tehakse? Millised kummalgi juhul kulud on (aeg ja raha)?
Et mis auto mul on? Punane.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Olen ise vahetanud. Suht kerge töö, kui on olemas see, mis sinna asemele panna. Lastes uued katted õmmelda tuleks üsna korraliku summaga arvaestada. Uue nahksisu tegemine ~15-20 tuhhi. Ei tea hetkel palju oleks vahet, kui naha asemele mingist muust materjalist katteid teha.
Selliseid töid teeb näiteks Teping, aga peaks ka veel olema kohti.
Selliseid töid teeb näiteks Teping, aga peaks ka veel olema kohti.
Et ikka see kate, mis kohe poroloni ja vedrude peal on, eksju? Vastav Google' otsing andis lehekülgi, kus sai ise oma tugitoolile katteid kududa ja lehekülgi, kus näidati erinevaid "sokke", mida istmele peale saab tõmmata:D
Aga töö ise nägi kuidas välja siis? Tõmbasid istme paljaks ja võtsid vanalt kattelt mõõdud? Või on riie kuidagi polsterduse küljes?
Aga töö ise nägi kuidas välja siis? Tõmbasid istme paljaks ja võtsid vanalt kattelt mõõdud? Või on riie kuidagi polsterduse küljes?
Et mis auto mul on? Punane.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Eeldame siis, et jutt on ikka klassikust, mis sul ka autona märgitud on..
Ma võtsin ja tegin kahest komplektist istmetest ühe korraliku kokku. Iste tuleb välja kaapida. Põhja"nahk" on klambritega kinni raami küljes. Vajadusel võib ka seljatoed põhjast eraldada. Seljatoe "nahaga" on pisut rohkem punnimist ilmselt, et maha saada seda, aga midagi kosmilist seal pole..
Miski trikk oli selleks, et peatoed kätte saada. Mul polnud vajadust seda teha ja ei uurinud täpselt, mis ja kuidas.
Väike näide tegevusest:

Kui juba laiali on, siis peaks üle vaatama, et istme põhjad korralikud on:

Ma võtsin ja tegin kahest komplektist istmetest ühe korraliku kokku. Iste tuleb välja kaapida. Põhja"nahk" on klambritega kinni raami küljes. Vajadusel võib ka seljatoed põhjast eraldada. Seljatoe "nahaga" on pisut rohkem punnimist ilmselt, et maha saada seda, aga midagi kosmilist seal pole..

Väike näide tegevusest:

Kui juba laiali on, siis peaks üle vaatama, et istme põhjad korralikud on:

-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Peatoed käivad lihtsalt ära. Polster tuleb peatoe juures alla tõmmata, suht raskelt käib, seal on peidus üks kruvi mis tuleb välja keerata. Ligi pääseb istme eest poolt. Kruvi on kohe peatoe serva juures, see kruvi hoiab kinni peatoe jalga. Peatoe jala juures on ka kaks plekki, ma nüüd täpselt ei mäleta kas need tuli kokku suruda või mitte, et kas need ka kinni hoidsid.