Saabiklubi fotoalbum

Home > Fotokonkurss 2011 > Juuli
Click to view full size image

Puu all varjus

maandumisrada.JPG P1150797.JPG Picture_0044.jpg Picture_195.jpg Picture_206.jpg

Comment 1 to 6 of 6
Page: 1

cabric   [Jul 13, 2011 at 07:18 PM]
Musta ja rohelise kombinatsioon antud kujul, seda on siit varemgi läbi jooksnud......kuidagi toores ja sobimatu tundub see. Endal kui must auto oleks, siis esimase hooga ei oskakski ette kujutada keskkonda kus seda pildistada. Palju muru ja tänavakivide peegeldusi on küljele kerinud ja see ei ole hea.
margusmaa   [Jul 13, 2011 at 09:12 PM]
Kui juhtun sama koha peal kunagi veel pilti tegema eks siis võõpan muru siniseks! Ise arvan et tähtis on ehk osavõtt mitte võit igal juhul. Igatahes selle pildiga andsin oma väikese panuse siia võistlusele Wink
cabric   [Jul 13, 2011 at 09:50 PM]
Paned mind piinlikku olukorda, kus alatu, laimava kommentaariga jahutan heauskse fotokonkursil osaleja loomingulist indu.
margusmaa   [Jul 13, 2011 at 10:21 PM]
Eks ma kriitika suhtes natuke tundlik olen ja see on minu nõrk koht Embarrassed Üritan siis natuke pildi juurde juttu ka rääkida. Saabi omanik olen olnud alles lühikest aega. Sellel päeval kui see pilt sai tehtud toimus enne pildistamist mitmeid asju. Auto sai puhtaks küüritud, ära vahatatud ja kui siis pärast natuke väsinuna köögiaknast autot piilusin nägi ta minu jaoks nii hea välja et otsustasin tast pilti teha. Olen nõus et taust ei ole suurem asi aga eks ma üritan järgmine kord rohkem Cool
TGB   [Jul 15, 2011 at 03:43 PM]
Taust on jah nagu on aga auto on sul ilus ja osavõtt ongi kõige tähtsam!
teager   [Jul 16, 2011 at 02:36 PM]
Peaasi, et pisiku külge saad Wink

Comment 1 to 6 of 6
Page: 1

Add your comment
Anonymous comments are not allowed here. Log in to post your comment