Vaatasin ja harisin ennast, aga mina kui igapäevane mobiili-piltnik (mitte et moblaga ka neid nõuandeid arvesse võtta ei võiks), klõpsin niisama ja pärast hiljem arvutis vaatan kas on midagi mis endale meeldib ja mis võiks ka teistele meeldida - eks kunagi kui kuskilepoole liigun fotograafia mõttes, panen tarkuseterad kõrvataha .
Ei tahaks väga nõustuda kriitikaga selle pildi aadressil. Valged jooned on märkimisväärselt huvitav täiend ja alati on põnev vaadata mismoodi see muster sealt alt välja roomab. Võõrad autod parkla teema puhul absoluutselt ei häiri, antud juhul väga vajalik kompositsiooni osa, aitab pikendada diagonaali. Suurima potensiaaliga ja ilmselgelt kõige arenemisvõimelisem pilt siin kui sellega oleks tahtmist olnud edasi minna. Juba see, et aktiivne arutelu on käimas näitab ka midagi, tühjale kohale poleemikat ei teki.
Ma tänan, Cabric! . Kui ma õieti mäletan, siis see pilt tehtud umbes nii, et pesulast välja, kiirelt 2 klõpsu (Et inimesed parklas imelikult ei vaataks, teate ju küll neid pilke..) ja minekut.