Kelle auto on? kas keegi teab midagi rohkemat sellest?
isutab
https://www.auto24.ee/soidukid/3635083
9-3 4wd aero müüa
-
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5 '03 2.3T 217kw Arc
Juba jälle müügis see auto.
https://www.auto24.ee/soidukid/3645870
https://www.auto24.ee/soidukid/3645870
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
NOHHHH!!!!
ütles telefonile vastates tyyp, kes seda autot nyyd myyb.
Mõtlesin, et uurin masina kohta.
Nohhh, ei uurinud.
Kummaline auto ja müüja.
ütles telefonile vastates tyyp, kes seda autot nyyd myyb.
Mõtlesin, et uurin masina kohta.
Nohhh, ei uurinud.
Kummaline auto ja müüja.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Et niimoodi
https://www.drive2.ru/l/609708885489527018
https://www.drive2.ru/l/609708885489527018
Päris täpselt ei saa aru, mis klounile see auto müüdi? Kahju kurat, nüüd üritab veel vahelt ka võtta mõned sajad...
Se. Varma. Kotimainen
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Inimene täitsa ilusti kirjutas ju. Aga talle tundus lõpuks igav olema. Kõik käis väga häati ja mugav oli ja teised Saabiomanikud lehvitasid jms.. Aga temal, kui vanal alfistil, oli pisut igav. Noh et säde oli puudu.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Kusjuures ma lugesin ka tema postitust. Ja äkki isegi jään nõusse.
Et on igav ja tundetu.
Arvestades veel seda et alles äsja sõitsin subaru outbackiga 180kw ja oli ka emotsioonidevaene raske kast.
Et on igav ja tundetu.
Arvestades veel seda et alles äsja sõitsin subaru outbackiga 180kw ja oli ka emotsioonidevaene raske kast.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Ma kah lugesin ja nii palju kui aru sain, siis vend kirjutabki ausalt ära. Ma olen ka paljude Saabidega sõitnud ja kui alguses tunduvad need sellised ägedad, siis tõesti, tuleb tunnistada, et mingil hetkel muutub sõit igavaks. Kui ma omale selle NG sain, sii släksin ka pikemalt koju, kui oli otsetee. Nüüd aga...peale neid aastaid, on see masin mul müügis. Miks? Jubedalt meeldib küll aga kui oled vahepeal ka midaig muud proovida saanud, siis vat see tõmbab suu naerule. Alles eile ajasin lumehunniku alt välja oma Audi A5 Quattro 210kW. No vat sellega sõita on kaif. Kurat see on hea. Isegi täna sõidan veel, enne kui uuele omanikule läheb
Muidugi leidub ajaloo ska neid Saabe, millega sõit oli algusest lõpuni hea. Aga see ongi see, et mida sa masinalt ootad. Kui soovid julma tõmmet ja edasiminekut, sii smulle jääb meenuma ikka 2000 aasta9-5 Aero, millega oli paganama hea kulgeda ja kiirelt. Samas 9-7X oli niivõrd mugav, et Saksa Prantsusmaa poolsest otsas ühe jutiga Leedu-Läti piiri peale sõita. No lõpus loomulikult tuli uni peal ja pidin loovutama rooli naasele. Aga pikalt kulgeda sellega, see oli ka hea.
Hästi haakub siia teemasse-onju
Muidugi leidub ajaloo ska neid Saabe, millega sõit oli algusest lõpuni hea. Aga see ongi see, et mida sa masinalt ootad. Kui soovid julma tõmmet ja edasiminekut, sii smulle jääb meenuma ikka 2000 aasta9-5 Aero, millega oli paganama hea kulgeda ja kiirelt. Samas 9-7X oli niivõrd mugav, et Saksa Prantsusmaa poolsest otsas ühe jutiga Leedu-Läti piiri peale sõita. No lõpus loomulikult tuli uni peal ja pidin loovutama rooli naasele. Aga pikalt kulgeda sellega, see oli ka hea.
-
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
- Kontakt:
OT: 250kw 4wd 9-5ng on ka tõesti hea. Erti veel talvel kui on palju lund ja jääd Ei teki teiste autodega seda sädet. Olen üritanud aga ei midagiNO FEAR kirjutas: ↑R Veebr 04, 2022 9:26 Ma kah lugesin ja nii palju kui aru sain, siis vend kirjutabki ausalt ära. Ma olen ka paljude Saabidega sõitnud ja kui alguses tunduvad need sellised ägedad, siis tõesti, tuleb tunnistada, et mingil hetkel muutub sõit igavaks. Kui ma omale selle NG sain, sii släksin ka pikemalt koju, kui oli otsetee. Nüüd aga...peale neid aastaid, on see masin mul müügis. Miks? Jubedalt meeldib küll aga kui oled vahepeal ka midaig muud proovida saanud, siis vat see tõmbab suu naerule. Alles eile ajasin lumehunniku alt välja oma Audi A5 Quattro 210kW. No vat sellega sõita on kaif. Kurat see on hea. Isegi täna sõidan veel, enne kui uuele omanikule läheb
Me kõik läheme vanemaks ja paksemaks (vähemalt mina lähen) ja maitsed veidi muutuvad Kollane kabrio vast on mul igavene, kuid muid toredaid mänguasju peab ka olema/proovima.
Ma käisin seda vaatamas. Auto on limp mode's ja minu arvates paigalt läheb kolmanda käiguga, ja vahetab ainult neljanda peale. Korralikku boosti turbo ei anna. Autol on loetud veakoodid P-0016 (intake camshaft bank 1, misaligned to crankshaft) ja U-0002 (TCM was missing on bus) ja lahenduseks pakutud ketivahetus, aga kas ainult sellest piisab? Visuaalselt muidu oli täitsa viisakas. Arvestades, millised on Aero XWD hinnad Euroopas, siis kalkuleerimise koht, kas tasub ära? Ketivahetus 1500-1900 eur.