Kas kellelgi on kokkupuudet kuidas ehitada Saab 9-5 Denso navile aux-in?
Juutuub soovitab niimoodi teha:
https://youtu.be/CLbdvuILBaU?t=9
Aga mis asi on switched left ja switched right? Ja kas CUT tähendab seda et raadio signaal lõigatakse läbi?
Tegelt oleks vist kõige mõistlikum minna üle nuppudega raadiole, kus on aux in sünnipäraselt olemas. Eeldades muidugi et kaabeldus võimalidab navilt nuppudega variandile üle minna.
Saab 9-5 Denso navile aux-in ehitamine?
- Mundujeevitž
- Saabiklubi liige
- Auto: 900NG on ka auto!
+ MY00 9-5 Aero
Wilddog võib rääkida kuidas auxi jaoks midagi kuhu joota tuleb ning kust lõigata
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Mõjuta teda oma tarkust jagama!Mundujeevitž kirjutas: ↑P Dets 24, 2023 19:25 Wilddog võib rääkida kuidas auxi jaoks midagi kuhu joota tuleb ning kust lõigata
-
- Juhtkoer
- Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771
Seda tükki on vaja: https://www.oomipood.ee/product/1503_17 ... ga_lumberg
Natuke juhtmeid ka. Kõik jääb toimima. Kui 3.5mm pulk on Ühendatud, mängib AUX. Kui tõmbad välja, siis on raadio tagasi.
Makk laiali ja skeem on Qdwin-i videos.
Natuke juhtmeid ka. Kõik jääb toimima. Kui 3.5mm pulk on Ühendatud, mängib AUX. Kui tõmbad välja, siis on raadio tagasi.
Makk laiali ja skeem on Qdwin-i videos.
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Toimiski!
Bluetooth moodul on praeguses lahenduses ühendatud otse. Ma enda autole tahaksin saada lülitiga lahenduse ja mitte minna 3,5mm pistiku peale.
Jootetööd ja kaabeldus tuli Sebastiani poolt, tänud!
Bluetooth moodul on praeguses lahenduses ühendatud otse. Ma enda autole tahaksin saada lülitiga lahenduse ja mitte minna 3,5mm pistiku peale.
Jootetööd ja kaabeldus tuli Sebastiani poolt, tänud!
Kasutan Kenneri FM transmitterit ja Spotifyd, ei saa viriseda.Moblal pole nii ehk naa 3.5mm outputi, aux ja bt oleks vb mingi variant.
Everyday Regular SAAB guy!
- turuplats
- Auto: 2 x Saab 9-5 1.9
- Kontakt:
Hei, mõtlesin ka selle aux lahenduse teha selle õpetuse järgi
Minu 9-5 2008 nav denso oma on pisut teistmoodi, samas nagu leidsin kohad kuhu peaks jootma. Kas need kohad õiged ja keegi aitaks jootmisega?
Panen pildi kus minu plaat, märkisin kohad. Õpetusest joonis.
Minu 9-5 2008 nav denso oma on pisut teistmoodi, samas nagu leidsin kohad kuhu peaks jootma. Kas need kohad õiged ja keegi aitaks jootmisega?
Panen pildi kus minu plaat, märkisin kohad. Õpetusest joonis.
iphonede ja ipadide remont