Mõtlesingi siis peale uue kapotimärgi paigaldamist, et natuke liiga oksüdeerunud, liiga matt, tuhm ja kriimuline. Et aitan natuke kaasa, saab klaarim.
Ustega eriti jukerdada ei viitsinud, need on mul garaaži uued valmis tassitud, olemasolevad on veidi liiga mõlkis ja liiga roostes.
Märkimist väärib veel ülevaatusel esile kerkinud teema -- SRS tuli ei põle, ütleb ülevaataja. Nii ei saa, lisab. Auto katki! Olgu öeldud, et minu autol ei ole turvapatju, pole tehasest olnudki. Kuni mul seal sportlik rool oli, ei seganud see kedagi. Kui ma sinna Saabi oma panin (väike rool jäi spidomeetrile ette ja suunatulesid ei keeranud välja), siis muutus see teema probleemiks. Et, näe, sul ju ukse sees ka kleepekas -- SRS.
Tükk tegemist oli, dekooderid ei näita minu auto kohta midagi, tehasest ju ka enam küsida ei saa, et mismoodi see liinilt tuli kunagi.
Igaljuhul, korras nad leidsid selle olema.
Eks siis tuleb edasi tegutseda, tegemiste nimekiri on kaunis pikk veel. Märkimisväärne on selle auto vastupidavus -- vahetasin esimese stabika pukse; et noh, vana auto, küllap need on õhtal. Tegelikult ei olnud. Ilmselt originaalid, tehasest. Õõtsapukse ma ei hakanudki puutuma, ei loksu ega kolise. Kuigi, muuhulgas on sõiduk ka 10 aastat seisnud, kummi-junnid peaksid selle aja peale hakkama alla andma.
Saab 9000CD 2.3 1991 110kW, tonnine
Viimati muutis tonnine, L Aug 21, 2021 22:22, muudetud 1 kord kokku.
Suurema pidurite lammutamise käigus jäid supportid värvimata, see ikka jäi häirima. Värve on selleks otstarbeks üsna erinevaid saada, valisin selle, millel purgi peale pronks oli kirjutatud.
Miski Läti värk, pintsliga pealekantav. Halvasti segunes ja minumeelest väga kullakarva see värk.
Puru oli eraldi, lakk eraldi, siis omavahel kokku kõik see kaunis kraam. Kuuma pidi ka kannatama. Saab näha, ühe poole lakkisin pärast üle ka, erilist vajadust selleks vist polnud küll.
Nii silmikriipivalt kuldne see ei jäänud viimaks minumeelest.
Miski Läti värk, pintsliga pealekantav. Halvasti segunes ja minumeelest väga kullakarva see värk.
Puru oli eraldi, lakk eraldi, siis omavahel kokku kõik see kaunis kraam. Kuuma pidi ka kannatama. Saab näha, ühe poole lakkisin pärast üle ka, erilist vajadust selleks vist polnud küll.
Nii silmikriipivalt kuldne see ei jäänud viimaks minumeelest.
- IFFI
- Auto: 9000 2.3 Turbo CD 260kw 350hj
- Kontakt:
märk
Oleks teadnud olek sulle ise selle siit põdralast saatnud, oleks kordades kiiremini saanud Põtrade saabi klubi pood
A poleerimist tahab vist tiba saada jah
Oleks teadnud olek sulle ise selle siit põdralast saatnud, oleks kordades kiiremini saanud Põtrade saabi klubi pood
A poleerimist tahab vist tiba saada jah
Minu Saabi lugu siin foorumis | Minu Saabi BLOGI | Mu TONNISTE galerii
Kasutuses olevad autod: 9000 CD 2.3 Turbo 260kw 350hj -||- 9000 CDE 2.3 Turbo Eco-Power 125kw 170hj
Olnud autod: 9000 CS 2.0 96kw 131hj
Kasutuses olevad autod: 9000 CD 2.3 Turbo 260kw 350hj -||- 9000 CDE 2.3 Turbo Eco-Power 125kw 170hj
Olnud autod: 9000 CS 2.0 96kw 131hj
Tere!
Selle auto praeguse omanikuna on mind algusest peale huvitanud, mis veljed need sellised on? Originaalid ei paista olevat. Internetist ei leidnud ühtegi 9000 pilti, kus sellised auto all oleks.
Proovin enda pilti ka lisada:
https://ibb.co/j4tTx06
Selle auto praeguse omanikuna on mind algusest peale huvitanud, mis veljed need sellised on? Originaalid ei paista olevat. Internetist ei leidnud ühtegi 9000 pilti, kus sellised auto all oleks.
Proovin enda pilti ka lisada:
https://ibb.co/j4tTx06
Originaalid.
https://jpowell.tripod.com/saab-wheels/9000/
Keri veidi alla, seal pilt olemas. Originaalis sai neid velgi eu turul ainult koos tiivalaienditega.
Keri veidi alla, seal pilt olemas. Originaalis sai neid velgi eu turul ainult koos tiivalaienditega.
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Ja need on kõige laiemad originaal veljed tonnisele 7", laiem kui Aero 16".saabu14jr kirjutas: ↑T Okt 01, 2024 20:39 Originaalid.
Olid sellised
__In Boost We Trust__
Aitäh!
Ise leidsin vaid Soovist vana Vectra (4x100), millel ülisarnased all:
On neid Opeli jaoks tehtud ka, või on keegi Saabi omad kuidagi alla saanud, või on hiinlased disaini ära rottinud ning asusid iga poldivalemiga vorpima?
Ilusad veljed on küll, aga enda arvates just minu auto jaoks liiga massiivsed. Laienditega näeks äkki paremini välja. Muidu on selline "noore tehniku" stiil, mis minu meelest auto soliidse disainiga väga kokku ei lähe. Seepärast ei uskunud ka alguses, et üldse originaalid on. Aga ikkagi olen juba auto väljanägemisega harjunud ja ega 9000ndale sobivaid rattaid praegu palju võtta oleks.
OT: midagi teemakohasest autost ka. Suht kõik eelmise omaniku kirjeldatud hädad armatuuris ilusti põlemas
Ise leidsin vaid Soovist vana Vectra (4x100), millel ülisarnased all:
On neid Opeli jaoks tehtud ka, või on keegi Saabi omad kuidagi alla saanud, või on hiinlased disaini ära rottinud ning asusid iga poldivalemiga vorpima?
Ilusad veljed on küll, aga enda arvates just minu auto jaoks liiga massiivsed. Laienditega näeks äkki paremini välja. Muidu on selline "noore tehniku" stiil, mis minu meelest auto soliidse disainiga väga kokku ei lähe. Seepärast ei uskunud ka alguses, et üldse originaalid on. Aga ikkagi olen juba auto väljanägemisega harjunud ja ega 9000ndale sobivaid rattaid praegu palju võtta oleks.
OT: midagi teemakohasest autost ka. Suht kõik eelmise omaniku kirjeldatud hädad armatuuris ilusti põlemas