Tegemist on siis minu teise tonnisega (esimese ostis IF kindlustus ära peale seda, kui juhtus väike kõks esirattasse, mis tegi üpris palju kurja. Enne seda jõudis ta isegi läbi põdra sõita, millest sai ta küll korda tehtud). Masin ise siis registreerimisaastaga 1996 (MY97), Anniversary mudel 2,3t mootoriga, automaatkast.
Üldiselt ei saa eriti kurta, masin on teeninud truult. Siiski on ta suutnud mind ka kord teele jätta. Reede öösel poole teel Narva ja Tallinna vahel, pole tore. Mingi hetk kadus igasugune kiirendus ära, gaasile vajutades läks küll käik alla, kuid kiirus hakkas hoopis vähenema. Paar katset, sama tulemus, kuni lõpuks üldse tee äärde ära kooles. Selgus, et bensupumba kaitse läbi. Pärast neljanda kaitsme läbipõlemist hakkasin pumba surma kahtlustama

Lisaks veel kõikide mahlade/filtrite vahetustele tehtud tööd:
Ustesse kleebitud STP müramatid (kaks pakki läks mul neid, läheb veel). Vahetatud on kõlarid (ees DLS R4 + DLS UP1C, taga JBL T595, mis paraku ootavad oma järjekorda) ja makk (Nakamichi MB-75 + Signat ROM4);
Kapotialused vaakumvoolikud vahetatud silikoonide vastu [nagu Teager kunagi mainis, läheb neid u. 1,5m (6mm) ning 2,5m (4mm)] ning ka karterituulutuse nüüdseks ühesuunaline klapp.
Lisaks on vist nüüdseks ka kõik salongis asuvad pirnid ära vahetatud.
Samuti nii kapoti kui ka pagassi amordid. Viimane peaks eriti meeldima mu õele, kes eelmiste väsimuse tõttu kolm korda luugiga vastu pead on saanud.
Rohkem nagu väga hetkel ei meenugi.
Iseenesest ongi kõik hästi, kui välja arvata, et vahetada oleks vaja ka ketid ning nii mõnigi puks ja vidin veel. Loodetavasti jõuab...
Lisatud failid