P Aug 26, 2007 12:30
Naine soidab oopliga:) ja muljed pole veel kuulnud...
Tagasi ei plaani veel niipea tulla ja loodan, et saabionud kasutavad soojamaa liime:) edasipidiste detailide liimimisel...
SAABi teenindus rokib sajaga:headbang: Kui klaas pihku jai, siis esimeses vihas helistasin neile ja noudsin onu kruvikeerajaga ( pold vaga kindel, kuda need akna amordid eemalduvad). Kui selgus, saab votmega kangutades lahti ja olin just luugi kongi toppinud, helistas saabionu tagasi ja uuris, millises rannas ma olen:) Kuna teeninduses oli tulemas lounapaus, siis palusin kedagi ootama, et saaks auto ara anda ja uurida, mis edasi. Hunnik inimesi oli jaanud minu ( st saabi odava liimi ) parast ilma lounata ja ootasid meid rivis. Vabandati, et neil ei ole hetkel yhtegi asendus autot ja pakuti nende autojuhi teenuseid meie koju vedamiseks. Lubati helistada ja kinnitada, millal nad meile auto koju toovad:notworthy: Helistasid 1650 ja ytlesid, et liim pole kuiv ja toome auto homme hommikul. 845 tana oli kone, et auto pole valmis ja toome teile asendus auto - saime oopeli:)
Jargmine tahtaeg on siis tana ohtul - lubasid helistada ja tuua auto sinna, kus parajasti oleme.
Pean markima, et teenindus on siinpool yldiselt kliendisobralik, kuid sellist sebimist pole mina enne naind:)
Kuidas on lood Eestis? tahab keegi akki siia kolida:D