Sauka jälle.
Tänan heade soovide eest.
Kuna ma olen istunud nädala algusest siin Ida-Virumaa metsade vahel ja vahepeal kodu ei ole saanud siis ei saa mina pilte kohe mitte panna.

Maandun vast järgmisel nädalal, eks siis kuuleb.
Kokkukale ma seekord tulla ei saa, kuna heal sõbral 30 aasta sünnipäev ning patt oleks minemata jätta.
Üks jama juba juhtus...aga seda ma teadsin ette. Nimelt aku oli susssss omadega.
Eks ma siis uurisin siit ja sealt ning mõnede akude eest küsitakse ikka mõttetut hinge hinda. Minu arust! Siis sai soetatud Starlite akumuljaator ning jah, tegemist on ikkagi külje peal oleva klemmindusega ehk siis ammeerika variant. Selle kulutuse tegi minu tore kaasa ning tal olevat päris hea seal Mulklandi kandis sellega sõita...
:mad::mad:
Eks ma pean iisaku ja Trionicu juurest läbi astuma ka ikka sest et 90 tuhande hooldus tahab tegemist ning kuulduse järgi ei pidavat CD-box toimima. Samuti oli see lae värk, et olla nats alla vajunud aga sellest hädast pidavat hea liimimaterjaliga hõlpsasti jagu saama.
Hetkel minul rohkem uudiseid ei ole.
Krt, tegelt on ikka sitaks mõnus ja mugav jälle saaberdada:head:
Krt, praegast pean siin metsade ja soode vahel oma neljarattaliste loomadega uppuma.
Ja veel-eks ma annan teada, milla massinatele hääled sisse panete ning külla tulete
Lisatud failid