O: ovallid saab 900-le

Makid, kõlarid, võimud...
Vasta
erx112

Saab 900s 96 aastale ovaalid.
Täpselt mõõtnud pole augusuurust, kuid pakkuda võiks ja mis hinnaga. Võibolla keegi teab ka augu suurust ja sobivaid kõlareid ilma vaevata. Ei taha praeguseid kõlareid lahti ühendada enne, kui uued olemas :D
flood
Auto:

Mina panin tavalised 9x6" ovaalid sisse, auk küll veidi väiksem aga elemendi saab ilusti kinni ja kate läheb peale. Samas kui originaalid on terved, siis odavate uute ovaalidega asendamine vaevalt parema heli tagab. Teevad teised päris head soundi.
Kasutaja avatar
Motorhead
Auto:

Minu käest saab kindlasti sobivad kõlarid.
Pead ise järele tulema.
Lähipäevil Tartusse ei satu.
Saad kohapeal proovida ja külge ühendada.
erx112

hmm Tallinnase kahjuks ei satu lähiajal vist, originaalid läksid katki, mängivad aga plärisevad :(
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

hmm, ilmateate vast kuuled ikka ära? Kui muusika kuulamiseks läheb, pole tagumistest ovaalidest nagunii suuremat asja. Kes siis muusikat "seljaga bändi poole" kuulab! :conf:
erx112

Algselt postitas: AndresV
hmm, ilmateate vast kuuled ikka ära? Kui muusika kuulamiseks läheb, pole tagumistest ovaalidest nagunii suuremat asja. Kes siis muusikat "seljaga bändi poole" kuulab! :conf:
Ilmateate vaatan tavaliselt netist ära ja autos kuulan ikka muusikat. Subwooferite ja muu sellisega ei viitsi jamama hakata, kuna korralikud ovaalid on minu jaoks täiesti piisav :). Eelmisel autol olid mingi 500-600 kroonised magnetid ja mürtsusid päris korralikult. Kui keegi Tartu lähedalt ei paku eks siis hakkan poode rüüstama :)
Kasutaja avatar
Motorhead
Auto:

Kas probleem on lahenduse saanud või panen Tartusse kaasa?
Vasta