SUVEKOKKUTULEK 2009 kuremaal
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
kohapeal käidud ja koht oma silmaga ylevaadatud!
saunamaja sisaldab köögipoolt koos pliitide ja pannide-potsikutega ja teises osas saun koos diivanitega eesruumiga ja maja kyljes terass laua ja pinkidega. olemas ka 2 kylmikut. OK.
yle suure platsi , mille keskel võrkpalliväljak ja kuhu sadakond saabi lahedasti ära mahub ja kus telkida saab, on katusealune, kus pikk laud pinkidega.
eemal on järv koos paadisillaga ja paatidega. ja kägu pidi ka hinna sees olema
saunamaja sisaldab köögipoolt koos pliitide ja pannide-potsikutega ja teises osas saun koos diivanitega eesruumiga ja maja kyljes terass laua ja pinkidega. olemas ka 2 kylmikut. OK.
yle suure platsi , mille keskel võrkpalliväljak ja kuhu sadakond saabi lahedasti ära mahub ja kus telkida saab, on katusealune, kus pikk laud pinkidega.
eemal on järv koos paadisillaga ja paatidega. ja kägu pidi ka hinna sees olema

KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Pole varem Saabiklubi kokkusaamistel käinud ja sellest ka järgnev küsimus nimelt, mis on selle ürituse põhiline sisu?
Kas rõhk on Saabil , et tuleks tulla võimalikult huvitava ja korras autoga ja riietuda vastavalt ajastule? Kohapeal oleks seega vaatamist ja uudistamist küllaga ,või pole Saab üldse oluline ja võib tulla üks puha mis masinaga ?
Ühesõnaga mida oodata ja milleks valmistuda eesoleval üritusel?
Kas rõhk on Saabil , et tuleks tulla võimalikult huvitava ja korras autoga ja riietuda vastavalt ajastule? Kohapeal oleks seega vaatamist ja uudistamist küllaga ,või pole Saab üldse oluline ja võib tulla üks puha mis masinaga ?
Ühesõnaga mida oodata ja milleks valmistuda eesoleval üritusel?
Algselt postitas: ask
Tere tere.
Mul ka augusti graafik selge ja heameelega ühineks selle pühaüritusega, kuigi jah vahepeal oli siin info, et 20 juuli läks nimekiri lukku![]()
Registreerige julgelt, eks kui ivomets Hollandist tagasi, jagab maid. Kedagi ürituselt minema ei peksta.
Janek555: Eelistatud on ikka, et Saabikokkutulekule tullakse Saabiga. Kui tõesti pole võimalik Saabiga tulla, eks tule siis mingu mu margiga (pargid natuke kaugemale

Ajastute stiilipidu pole me kunagi korraldanud veel - aga nt kui Küülikukruiis peaks toimuma - siis seal oleks küll sheff näha 60-70ndates rõivaid

terv, teager
-
- Auto: SAAB 95-75a,SAAB 9-5 Griffin-99a,MB 300TD Turbo-93
- Kontakt:
Tere SAABilised!
Kr..t. Ikka ja jälle olen elust maha jäänud.Alles täna nägin seda teemat-pole aasta otsa suur midagi SAABiga saanud teha. Kui maha ei lööda,ehk SAAB ka üritusel osa võta? Olen ju nii lähedal et mitte tulla.Olen nõus karistuse vastu võtma-sõitvat SAABi veel ei ole ,aga proovin oma Kollase Allveelaeva kohale lohistada.
Kr..t. Ikka ja jälle olen elust maha jäänud.Alles täna nägin seda teemat-pole aasta otsa suur midagi SAABiga saanud teha. Kui maha ei lööda,ehk SAAB ka üritusel osa võta? Olen ju nii lähedal et mitte tulla.Olen nõus karistuse vastu võtma-sõitvat SAABi veel ei ole ,aga proovin oma Kollase Allveelaeva kohale lohistada.
-
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
- Kontakt:
Algselt postitas: Rein
Tere SAABilised!
Kõik on oodatud. Ära ju kedagi ei aeta. Ja see on hea, et uusi saablasi kohale tuleb.
Selline küsimus et mis kell üritus algab?
Mis ajaks peaks ennast laupäeval kohale vedama?
Mis ajaks peaks ennast laupäeval kohale vedama?
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Algselt postitas: ivomets
...
aeg: 22...23 august. Kogunema võiks hakata peale keskpäeva.
...
Kuskilt mu ajusopist meenub, et keskpäevaks (e. noon) peaks olema 12. Ehk siis koguneme peale 12 ja siis juba kohapeal platsil?
Ons ühisminekuid ka? Tallinnast, Tartust, Pärnust?
terv, teager
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
kohapeal minu auto juures registreerimine ja iga registreerinu saab nummerdatud käepaela.
kõikide registreerinute vahel loositakse välja auhind saabisõbralikust firmast:http://audacer.ee/
kui keegi viitsib, võib mälumängu korraldada, või mõne muu laheda yhise võisluse, või meeleoluka tegemise.
praegu hea võimalus oma initsiatiivi näidata. muidu alati yhed ja samad näod vaid teevad ja korraldavad.
kõikide registreerinute vahel loositakse välja auhind saabisõbralikust firmast:http://audacer.ee/
kui keegi viitsib, võib mälumängu korraldada, või mõne muu laheda yhise võisluse, või meeleoluka tegemise.
praegu hea võimalus oma initsiatiivi näidata. muidu alati yhed ja samad näod vaid teevad ja korraldavad.

KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.