ESK Talvekokkutulek ja JÄÄRALLI 2010
Paljudel siis piigid juba all on?
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Ääähhh, piikideta on jama. Igaüks, kes on korra piikidega jääd sõitnud saab sellest aru. Uisutama ka ju tennistega ei minda. Kiirused ja adrenaliin on ikka mäe kõrgused kui piikidega rajal. Isegi nende odavatega saab imesi teha:head:
Ühesõnaga kes tulevad kaksi, keegi ei taha heategu teha ja toimetada Staabi buss või minu rajaauto sihtpunkti ja tagasi???
Helistage mulle tundub, et magama niipea ei saa...
Hommseks soovitused:
Tankige paagi täis, poolest paagist jätkub ainult treening sõitudeks:wise:
Riietus vastavalt ilmale, eriti soovitav soojad lumekindlad jalannõud!!!
Kaasa: labidas, köis,
Soovitatavalt võib Andamit-Altkäemaksu kohtumikele...
Helistage mulle tundub, et magama niipea ei saa...
Hommseks soovitused:
Tankige paagi täis, poolest paagist jätkub ainult treening sõitudeks:wise:
Riietus vastavalt ilmale, eriti soovitav soojad lumekindlad jalannõud!!!
Kaasa: labidas, köis,
Soovitatavalt võib Andamit-Altkäemaksu kohtumikele...
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Minu poolt tervitused Saaremaalt Rüütli SPA-st. Ilm oli suht normaalne oma autoga sõitmiseks. Keskmine kiirus 100-110.
Viljandis oli ilm väga hull ning mida Pärnu poole, seda normaalsemaks ilm läks. Saartel täitsa sõidetav.
Mul tulevad kaasa lapsed, üks 11 ja teine noorem ,soovis qdwin teada saada.
Aga karta on ,et ma ei jõua õigeks ajaks kohale. Paat tuleb kell 13.00, siis par tundi sõitu. Nii et tehke rajaproovid enne ära, eks ma pärast tulen ja sõidan kah, äkki tuleb väljagi!
Krt, oleks ma ikka otse kodust tulnud, oleks korraliku võimu ja kõllid kaasa võtnud...aga noh...
HOMSENI!!!
Viljandis oli ilm väga hull ning mida Pärnu poole, seda normaalsemaks ilm läks. Saartel täitsa sõidetav.
Mul tulevad kaasa lapsed, üks 11 ja teine noorem ,soovis qdwin teada saada.
Aga karta on ,et ma ei jõua õigeks ajaks kohale. Paat tuleb kell 13.00, siis par tundi sõitu. Nii et tehke rajaproovid enne ära, eks ma pärast tulen ja sõidan kah, äkki tuleb väljagi!
Krt, oleks ma ikka otse kodust tulnud, oleks korraliku võimu ja kõllid kaasa võtnud...aga noh...
HOMSENI!!!
Lugesin täna hommikust sooviavaldust kõlarite kohta.
On olemas keskusemoodi asi mis küll cd ei mängi aga raadiumit küll ja sisendeid ja väljundeid mikkri vajaduseks on ka võin kaasa võtta.
EDIT by teager JÄRELKAJAD
On olemas keskusemoodi asi mis küll cd ei mängi aga raadiumit küll ja sisendeid ja väljundeid mikkri vajaduseks on ka võin kaasa võtta.
EDIT by teager JÄRELKAJAD