9-5 vector 2,2 tid andke kiirelt nõu

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
veiks20

Tere. Soov soetada antud masin. Käisin vaatamas ja tundus igati korralik. Kellel on kogemust selle mootori ja kastiga, kas lahjaks ei jää see mootor ja automaatkast? Mida veel 9-5-el kontrollida. Ma peaks homme ära otsustama kas võtta või mitte, niiet andke nõu palun! http://www.auto24.ee/used/736046
cabric

Küsimusele, jääb lahjaks või mitte, andnuks parima vastuse proovisõit. Kui juba vaatamas käisid.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

ei jää lahjaks.
sellel mootoril väänet samamoodi nagu 136 KW sel bensiinimootoril aga jupp maad madalamatel pööretel hakkab vedama.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
veiks20

Proovisõitu tegin ,lihtsalt kohe ei saa aru, sest proovisõitu ei tee ju pikalt ja rahvast täis autoga. Küsimus ei ole ainult mootori tõmbes, mul puudub kogemus 9-5 ga ja lihsalt vaja nõu.
Kasutaja avatar
Ainar
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

Tere,

100000- eest saad juba 9-5 aero, aga kui soov on diisel ikka, siis kasuta otsingut ja on tänane õhtu sisustatud.

Terv, Ainar
AntonG

Läbisõit on väga suur. See tähendab et selleks ajaks peab olema palju asju teiseks ringiks ära vahetatud. Tekkib siis küsimus - millal ja millised agregaadid olid vahetatud? See info, korralikul autol, peab olema kohe kättesaadav. Kui seda ei ole, siis plaani investeerida veel 20-30 tuhat juurde, vabalt. Fair play oleks korralik eelostu ülevaatus.
RStorm

Ostueelne kontroll lase teha Saabi-pädevas töökojas:wise:
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Raadit üldiselt kutsutakse surnuaikas, Tartust sa Saabile sobikku ülevaatuskohta ei leia on ainult caaaring kes viikingult üleliigse logo sai ja selle oma hoovi ülesse riputas.
Oota veel või telli korralik masin kindala ajalooga välismaalt, kes nii on talitanud pole pettunud. Mul antud masinale ka väike upgrade pakkuda siis on võimu rohkem kui teistel.
Minu kunagine disla on 300k/km täis tiksunud enamus asju sai muidugi vahetatud. Kui huvi siis siin on teema: http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=3718
veiks20

Aitäh vastuste eest. Ma korra lasen carringus täna üle vaadata selle isendi ja siis vaatab edasi, mis saab.
Vasta