Ei suuda leida kohta, mida olen kunagi näinud.
Nimelt, kas soomes kusagil on poodi kust saab osta 900 saabile pronksikarva tutikat esiklaasi?
minu oma on hullult täkkeid täis. muidu on ok aga kui päike on otse vastu ja madallennul siis on ikka räige sõita küll.
esiklaasi soomest
http://kauppa.motonet.fi/motonet/render ... 97&year=-1
Koht, kus klassiku juppe, kuid esiklaasi seal listis hetkel pole. Oleks isegi tulevikus huvitatud sellisest klaasist.
Koht, kus klassiku juppe, kuid esiklaasi seal listis hetkel pole. Oleks isegi tulevikus huvitatud sellisest klaasist.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Klaasiteenindus.ee-l on nimekirjas vähemalt hind olemas (103€), seega päris lootusetu pole. Kohapeal ilmselt tõesti pole võtta, aga küsida vast ikka tasuks.
no seal on kirjas, sulgudes, et pronks klaas on. eks enne tellimist peab kohapeal, vist, täpsemalt üle küsima, kas ikka on pronks.
klaasi saab tellimise peale ja tellitud klaas saabub 1 päeva jooksul. klaasi paigaldamine pidavat olla 16.- euri.
aega võtvat klaasivahetus 2,5-3h
klaasi saab tellimise peale ja tellitud klaas saabub 1 päeva jooksul. klaasi paigaldamine pidavat olla 16.- euri.
aega võtvat klaasivahetus 2,5-3h
sain oma autole uue esi klaasi - esimene reaktsioon oli, et kas ikka on klaas ees? (autos istudes siis) teine nii puhas ja sile, et laua harjumatu.
Aga mida ma tahan tegelikult ütelda:
pronks või "pronks"?
Tellisin pronks klaasi, mille kood oli 1018 BZ (sulgudes oli lisatud: pronks).
Autos istudes hakkasin kahtlema, kas ikka on nii väga pronks. valge kah ei olnud.
Klaas on valge ja "päris" pronksi vahepealne. Ei ole nii pronks nagu on originaalid aga ei ole valge kah. Tähiste järgi on justkui original varuosa.
Ahjaa, klaasi vahetasin Kaasiteenindus.ee-s
Kadakatee 70F
klaasi hind: 103.- eur
vahetamine: 16.- eur
Selline tagasiside siis.
;)
Aga mida ma tahan tegelikult ütelda:
pronks või "pronks"?
Tellisin pronks klaasi, mille kood oli 1018 BZ (sulgudes oli lisatud: pronks).
Autos istudes hakkasin kahtlema, kas ikka on nii väga pronks. valge kah ei olnud.
Klaas on valge ja "päris" pronksi vahepealne. Ei ole nii pronks nagu on originaalid aga ei ole valge kah. Tähiste järgi on justkui original varuosa.
Ahjaa, klaasi vahetasin Kaasiteenindus.ee-s
Kadakatee 70F
klaasi hind: 103.- eur
vahetamine: 16.- eur
Selline tagasiside siis.
;)