Saab võtab linnas jube palju kütust
- olenk6vamees123
1991. aasta Saab 9000 2.3 turbo võtab linnas sõites pea 16l sajale. Mis te arvate, kas see on Saabi puhul normaale või on mootoris mingi andur või osa läbi?
No defineeri ka linnas.
Mõni sõidab mööda vabaduse pst öösel kell 3 sealt piki järvevana taha lasnamäele, kõik on ka linnas aga saab keskmiseks ca 7-8L/100km kohta. Talvel külma mootoriga 3km sõites võivad 100km kütuse kulud kosmoseni küündida.
Üldises mõttes on seda ikka liiga palju korras mootori kohta. Oleneb jällegi sõidustiilist jne.
Mõni sõidab mööda vabaduse pst öösel kell 3 sealt piki järvevana taha lasnamäele, kõik on ka linnas aga saab keskmiseks ca 7-8L/100km kohta. Talvel külma mootoriga 3km sõites võivad 100km kütuse kulud kosmoseni küündida.
Üldises mõttes on seda ikka liiga palju korras mootori kohta. Oleneb jällegi sõidustiilist jne.
Iga ratas veab and then some!
Ma ütleks nii, et aeglaselt sõitmine ja seisakud Saabile ei meeldi üldse. Elades ise kesklinnas ja liikudes enamikudel sõitudel ka ainult kesklinna piires, siis tuleb mu 2000 a. Saabil ka 14-15 liitrit sajale. Samas laupäevasel päeval sooja mootoriga kuskilt a'la õismäelt lasnamäele kruiisides sai kulu alla 10 liitri. Nii 8-9.
Aga kui natuke vajutama ka kippuda, siis mul keskeltläbi ta sinna 13-14 liitri kanti jääb. 9-3og on autoks. Selline kulu ju normaalne eks?
Aga kui natuke vajutama ka kippuda, siis mul keskeltläbi ta sinna 13-14 liitri kanti jääb. 9-3og on autoks. Selline kulu ju normaalne eks?
- olenk6vamees123
ma aretan siis manuaal kasti peale