Võiks teha ühe korraliku teema, kus 9-5 omanikud ja ka muud selliste mootoritega masinate sõitjad saaksid aimu, et missugused asjad ootavad ees, kui osta endale pruugitud masin.
Täna käis üks vastne 9-5 omanik mulle oma saabi näitamas ja hirm tuli peale ja mina küll seal midagi kohe tegema ei julgenud hakata, sest ...
... probleem oli vahest vilkuma hakkavas õlitules.
Visuaalsel vaatamisel selgus, et:
mootoriõlis on emulsiooni
turbiin laseb õli läbi
karterituulutus ei toimi
õlivalamis ava kõrbenud õli täis ja ümbrus samuti täiega õline
karteripõhi pandud alla julma silikooniga, seega kallal käidud
vahetatud turbiin ( surma põhjustajad kindlasti parandamata)
töötamisel hüdrotõukurid tiksuvad
katalüsaatori olukord teadmata
Äkki keegi igapäevaselt nende muredega tegelev võiks järjekorras kirja panna, mis mille tingib ja mis järjest mida hävitama hakkab ja kust maalt veel saab lihtsalt ravi ja kus maalt on see kogu kompott surmale määratud.
9-5 mootorimured ( bensiin)
Hakatuseks võiks soovitada üht piltidega blogi. Kainestav lugemine, aga samas väga hästi kirjutatud:
http://simplysaab.blogspot.com/2008/06/ ... odels.html
http://simplysaab.blogspot.com/2008/06/ ... odels.html
SAAB on tegusõna!
Võiks teha ühe korraliku teema, kus 9-5 omanikud ja ka muud selliste mootoritega masinate sõitjad saaksid aimu, et missugused asjad ootavad ees, kui osta endale pruugitud masin.
Pole küll teab mis spetsialist aga oman 9-5 juba 6 aasta ning odomeeter näitab 460 tuhat. Arvan et pruugitud masinal pole häda midagi kui eelmine omanik lammas polnud. Ilmselt on minu auto pikal läbisõidul oma osa ka Viktoril Troostist kes on pidanud käsi määrima.Asjalikku juttu kuuleb sealt kui helistad.
töötamisel hüdrotõukurid tiksuvad
kui suur probleem see on ja kas see lõhub varsti mootoril midagi ära või pole hullu kui ei kiirusta remondiga, mure minulgi et aeg ajalt hakkab tikksuma siis jälle vait ,ei mingit suurt tiksu aga lihtsalt vahel käib nagu kunagine ziguli mootor selline nookuri tiks tekib
kui suur probleem see on ja kas see lõhub varsti mootoril midagi ära või pole hullu kui ei kiirusta remondiga, mure minulgi et aeg ajalt hakkab tikksuma siis jälle vait ,ei mingit suurt tiksu aga lihtsalt vahel käib nagu kunagine ziguli mootor selline nookuri tiks tekib
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja
Tõukuri tiks ei tee midagi halba.9-5`l on 90% juhtudest,kui need häält teevad häda ebapiisavas õlikoguses ja kui nii on pikemalt sõidetud,jäävadki tõukurid liigse kulumise tõttu tiksuma.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
õlivõtturi ja saaledel pole häda midagi, need vead on juba läbi elatud ja remonditud, lihtsalt huvitaski see mida trionic ütles, ju siis kui mul õlivõttur kinni oli ja saaled siniseks tõmbas siis said ka need tõukurid viga, aga kui ta töötab siis esialgu jätan selle remondi tegematta
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja