TERE
Olen siis noor 9-3 omanik- 2,0 l turbo , 113kw 98-aasta automaat . Auto on sõitnud minu käes nädala ja saan oma esimest muret temaga tunda, nimelt täna loobus käigukast minuga koostööst. Sõitsin-peatusin ja alustasin uuesti sõitu ning käigud läinud- kõik korraga. Peale mõningast seismist ja akujuhtme maashoidmist saab sõita kuni 1km ja kõik kordub taas. õlid on vahetatud ja normis . Enne vahetas käike rahulikult ja korralikult. Diagnostika andis veateate 0722- Output speed sensor no signal- Kas kellelgi on sarnaseid kogemusi ja oskab sõna sekka öelda ??
SAAB 9-3 KÄIGUKAST
OT: Miks? Ega müüja ei pea alati teadma vigu mis võivad lambist autol tekkida. Kui auto sõitis ilusti, midagi imeliku polnud, siis milleks jamada niimoodi?<b>[Censored]</b> happens.(vabandust, et nii otse sai öeldud)Ma usun, et kõige targem on tagasi müüa:mad:
Mitte mingit avarii režiimi minekut ei toimu?
EDIT: kusjuures, vales alafoorumis on teema, sul on 9-3(Üheksa-kolm) See on 93 jaoks, mille tootmisaastad jäid kuskile 50ndatesse:)
ei mingit avarii ržiimi. Lihtsalt võtab käigud ära ja jokk veidi pausi ja jälle kilomeeter. ma usun, et tegemist on hea autoga ja kellelegi ma teda tagasi ei lähe sokutama- kõik ülejäänu töötab laitmatult, näeb hea välja, on mugav ja stiilne- eks tagasilööke tuleb ette ks 2012 aasta masinal rääkimata aastast 98;)
Tere jälle
Sensor sai vahetatud aga abi ei midagi- laiaslaastus on kõik sama. Leidsin ühest foorumist võimaluse kuidas veale lähemale jõuda- nimelt kui käigukasti aju lahti ühendada ja midagi ei muutu on tegemist mehaanilise veaga kui muutub elektroonilise ämbriga. Kast justkui libistaks korra ja siis läheb vedu tagant ära. On siis kellelgi kogemusi või ideid enne kui kasti hakata mahakiskuma
Sensor sai vahetatud aga abi ei midagi- laiaslaastus on kõik sama. Leidsin ühest foorumist võimaluse kuidas veale lähemale jõuda- nimelt kui käigukasti aju lahti ühendada ja midagi ei muutu on tegemist mehaanilise veaga kui muutub elektroonilise ämbriga. Kast justkui libistaks korra ja siis läheb vedu tagant ära. On siis kellelgi kogemusi või ideid enne kui kasti hakata mahakiskuma