Mootor soojalt ei käivitu

Vasta
9-5Arc

Minu 2.3 T saaga jätkub. Senini ära vahetatud vätvõlliandur, puhastatud pistikud ja süütekassett. Jõudnud olen nüüd selleni, et auto käivitub külma mootoriga poolest pöördest aga kui masin jätta seisma siis sooja mootoriga enam käima ei lähe. Kui uuesti maha jahtub siis läheb uuesti ilusasti käima. Aeg-ajalt armatuuris vilgatab mootorituli. Mis järgmiseks, Küünlad?
iisak

Kas vändaandur läks uus või kasutatud?
Kas soojalt käivitada üritades starter rakendub ja mootorit ringi ajab või ei tee klõpsugi?
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
9-5Arc

Uus vändaandur, starter rakendub ja ajab mootorit ringi ka soojast peast, pärast mõningast käiamist turtsub aga käima ei lähe. Jahtumise periood heal juhul 15 minti, halvemal juhul 45 minutit.
9-5Arc

Nonii, tehtud järgmine loomkatse. Sõidust tulles, kui kohe käivitada siis pärast turtsumist läheb käima, kui on vahe seisma jätmise ja käivitamise vahel üle minuti või kahe siis on garanteeritud vähemalt tunnike paiksust. Kui kellelgi on teadmisi, mis aitaks siis võtan need kahel käel vastu.
Trionic
Saabiguru

Pead targematele(mitteoletajatele) autot näitama.Selline viga,kui CPS,DI ja kütuserõhk on uued/õiged,ei ole 9-5`l tavapärane.
warum

mul sõbral oli ka enam vähem sama jama, ja viga oli bensiini pumba relees, autoks oli ka volvo
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja
9-5Arc

Oli vigane vända andur siisku, garantiikorras uus ja elu lill, tänud kaasamõtlemast
Vasta