Saabi audio manuaali tarvis

Suhtleme (heli + pilt) + auto teemadel...
Vasta
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

Nimelt stereoks siis Blaupunkt barcelona RCM 104 A, sellele oleks tarvis inglise või soomekeelset manuali .
Saksa keeles pole minu võimuses sellest aparaadist aru saada.
Äkki keegi on hea häkker oskab netist leida
või hoopis endal kodus riiulil
oleks väga abiks.
Trionic
Saabiguru

mine blaukari esindusse,Agu prindib mida iganes manuaali välja
mart96

Ja kui vulkanus ei käi äkki iga nädal seal blaukkari esinduses, nagu mina ja trionic;), siis aadress on Tallinn, Keemia 11-Remondiekspert OÜ-seal tehasse ka Sony remonti...
vulkanus

Aitüma teile, lähen uurin järele tahaks nagu aparaadist aru saada ,täielik müstika minu joks,
saksakeelne on mingi paras kaustik ja igasugu setinguid täis aru ei saa midagi .
Probla ,aga täpsemalt selline, et kui maki sisse lülitad siis volum lendab kohe 30 sse ,kõrvad võivad peast ära tulla niimodi ja viimasel ajal ei viitsigi teist sisse lülitada enam.
mart96

see on minu arust Blaukkari parim omadus: programmeeritav mängimahakkamise helitugevus.

otsi DSC nupp(Direct Software Controll)-sealt üles alla liikudes(nooltega nupp) ON VOL või oli VOL ON ja siis kas vasakule paremale nupust või oli helitugevuse nupust sead selle tugevuse meelepäraseks. Ma peast kirjeldan, ei viitsi netist ka uurida-seal blaukka´ri lehel oli kunagi mõnus demo, kus ekraani pildil olevat raadiot sai näppida

ja siis lõpetuseks jälle DSC nuppu;)
vulkanus

Suured tänud lähen proovin
Omamoodi on hea asi küll ,kuid kui midagi teha ei oska siis tõsine nuhtlus ,kui 30 volli pähe kargab
Vasta