Soojendus ei tööta. Autoks Saab 9-5 2,0t 1999. Suvel oli kuulda, et armatuuri tagant kostub mingit raginat. Mõnikord kui auto välja suretasin siis ragises pea 10-20 min. Arvan, et mingi klapp andis saba või hammasrattad. Puhur töötab aga puhub ainult õue õhku sisse.Enam ei ole raginat ja ei ole ka sooja õhku.
Kas keegi teab milles asi?
Soojendus ei tööta
Hoia korraga ll Auto ja off nuppu, siis hakkab kliima ennast kalibreerima ja näitab veakoodi. Mida kood tähendab saad teada kui toksid googlesse saab acc error codes vms. Kui ise selle teadmisega midagi peale hakata ei oska, saad abi mõnest Saabidega tegelevast remondifirmast, näiteks Audacer-ist.
Ebamäärane on su sõnastus! Aga põrinat see küll ei tee, mühiseb nagu salongiventikatel kombeks.
OK, põrin see vb tõesti ei ole aga ühelgi teisel autol ma nii valjult mühisevat salongi puhurit kuulnud ei ole. Aga see ei ole ka väga suur probleem.
Üks tuttav ütles, et saabidel on see suht tüüpviga, et mingi klapp või klapi mootor annab saba, mis salongi sooja õhku juhib. Nv on aega, et armatuur lahti katkuda, et täpsemalt uurida milles viga on.
Üks tuttav ütles, et saabidel on see suht tüüpviga, et mingi klapp või klapi mootor annab saba, mis salongi sooja õhku juhib. Nv on aega, et armatuur lahti katkuda, et täpsemalt uurida milles viga on.
Need klapid liiguvadseal peale iga käivitamist ja süüte väljakeeramist pidevalt. 13 aastaga võib nii mõndagi kuluda.
Nii lammutasin natuke armatuuri. Klapid liikusid nagu kõik ilusti. Mis ma avastasin oli see et soojendus radikal oli ülemine toru koguaeg kuum. Alumine läks vahepeal ka korraks kuumaks ja siis puhus isegi sooja õhku. Aga see oli umbes 5 minutiks vb ja siis jälle jahtus toru maha ja enam sooja ei tulnud.
Suvel lasin kondi ära täita aga kont tööle ei hakanud, SID paneelil oli kirjas, et kont tühi ikka. See kiri kadus enne kui jõudsin kuhugi kontrolli minna. Enam seda kirja ei ole aga kont ikka ei tööta.
Kas võib olla, et selle kondi jama pärast peksab soojendus ka segast?
Suvel vahetasin ära ka soojendusradika klapi, kuna see enam vedelikku ei pidanud.
Kontrollisin ka veakoode, näitas 1--22, 2--22 ja 2--04. 04 tähendab - left mixed air temp sensor. Aga 22 mina aru ei saa - Reflash per SB 271-2206.
Suvel lasin kondi ära täita aga kont tööle ei hakanud, SID paneelil oli kirjas, et kont tühi ikka. See kiri kadus enne kui jõudsin kuhugi kontrolli minna. Enam seda kirja ei ole aga kont ikka ei tööta.
Kas võib olla, et selle kondi jama pärast peksab soojendus ka segast?
Suvel vahetasin ära ka soojendusradika klapi, kuna see enam vedelikku ei pidanud.
Kontrollisin ka veakoode, näitas 1--22, 2--22 ja 2--04. 04 tähendab - left mixed air temp sensor. Aga 22 mina aru ei saa - Reflash per SB 271-2206.