Sooviks osta my00 komplektset mootori põhjakatet.
58529200
T.
O: 9-5 mootori põhjakatet.
Kordan veelkord-ei ole olemas asja nagu "põhjakaitse".
On rattakoopasse käiv plast mis kaitseb rihma-rulle ja stange ning poolraami vahele käiv plast.
Pildil detail nr 20 ja 40:
Lisatud failid
On rattakoopasse käiv plast mis kaitseb rihma-rulle ja stange ning poolraami vahele käiv plast.
Pildil detail nr 20 ja 40:
Lisatud failid
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Põhjakaitse saab 9-5 le on täiesti olemas:
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=ee
ladu24.ee st saab

http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=ee
ladu24.ee st saab

KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Tegu ei ole ka originaaljupiga. Aftermarket vidinaid leiab ilmselt teisigi.
EDIT: ivometsa viidatud lehelt viib edasi link ühele soome hulgimüüjale, kelle lehel on ka Fixuse kaubamärk, ehk siis on mul tunne, et kohalikest Fixuse poodidest võiks seda asja ka küsida...
EDIT: ivometsa viidatud lehelt viib edasi link ühele soome hulgimüüjale, kelle lehel on ka Fixuse kaubamärk, ehk siis on mul tunne, et kohalikest Fixuse poodidest võiks seda asja ka küsida...

Pean silmas siis seda osa 20. See on nagu radikakaitse siis. Arvasin, et see ulatub kaugemale põhja alla, kuna pole seda oma silmaga näinud.
Ivo, mul jäi mainimata,et mul 3.0 147kw mootor, see põhjakaitse ei paista sinna sobivat.
Ivo, mul jäi mainimata,et mul 3.0 147kw mootor, see põhjakaitse ei paista sinna sobivat.
Plastist suur põhjakate käib ainult diiselsaabidel ja see "ninaalune" tükk (nr.20) käib kõigil mudelitel.Otsi romulatest.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989