Saab 9-5 on pakkuda turul küll nagu seeni peale vihma aga proovida võib. Riputan üles siis oma isikliku auto müügi. Tegu on Saab 9-5 universaaliga aastast 2003. Mootoriks 2.3t ja varustusest Vector (poolnahk, istmesoojendused, xenonid, 8 kõlarit jne). Mina ostsin auto Uno autost 2011 aasta suvel. Praeguseks läbisõitu minu käes kogunenud ca 15,000 km (odomeetril tuleb kohe kohe ette 200t km, iseasi kas see tõene

Mis suuremat siis selle aja jooksul tehtud:
1. Kohe ostes sai remonditud silda: stabika kondid, õõtsa puksid, silikonpuksid ja vist oli veel midagi. Igaljuhul siiani veereb ilusti otse ja vaikselt.
2. 2012 aasta augustis läks vahetusse turbo, asemele Saabiantist ostetud turbo. Selle käigus käis ka õlivann maas ja said koos sõelaga puhtaks. Pluss vahetatud jahutusvedelik, käigukastiõli ja küünlad NGK`d.
3. See talv läks külge uus Bosch S5 aku ja lõpuks vahetasin ise ka selle SID lintkaabli ära. Suvel sai remonti kliimaseade (kliima kuivati läks vahetusse + mingid tihendid kuskil x kohas koos kliima täitmisega).
4. 2013/2014 talvel vahetatud pidurivedelik, esimesed piduriklotsid, tagumised amordid ja jahutusradiaator. Külge läksid ka uued D1S pirnid.
5. Sebastiani (CR) abiga liigub nüüd ka Stage1 softiga (ca 170kW ja 380nm).
Kõik remonttööd on teostatud Autodiagnostika OÜ`s.
Antud hetkel veereb auto 16 tolli velgedel koos M+S rehvidega (sõidan niivõrd vähe aastas, et ei viitsi rehve vahetada, mul isiklikult nii lihtsam

Miinustest, kogunenud on natukene ilusvigu. Värvikahjustused kapotil ja tüüpiliselt peeglikinnitustel. Lisaks virutas keegi sel aastal ühelt tulepesurilt selle katte (uued on olemas aga musta värvi ja ootavad värvimist)

Miks pakun müügiks? Vaataks hea meelega uuemat, võimalik, et 9-3 mingi 2007+. Kohe ei tahaks autoaiale mingi 70% turuhinnaga ära anda. Niiet tehke oma pakkumine. Ise ootaks 3000€.
Näha ja katsuda saab Tartus. Huvitatud helistage 56kaks49114 või saatke U2U!
MÜÜDUD! TEEMA LUKKU!
Mõned pildid ka:
Lisatud failid