kesklukk

Kõige klassikalisemad Saabid
Vasta
juss
Postitusi: 26
Liitunud: K Mär 03, 2004 11:42
Asukoht:
Auto:

#1

R Mär 12, 2004 19:02

jussi sõiduk (900 '84) peaks justkui olema kesklukuga lisavarustatud, kuid kui see nii ongi, siis igatahes ei tööta see mitte. pole poldtrite alla vaadanud, kuid mingid juhtmed lähevad uste sisse küll ja ka tagaluugi luku juures on mootor olemas.

vaatas juss alustuseks kaitsmekarpi ega leidnud sellise nimega kaitset (kui pole just see üks, mille nimi maha kulunud on). no mingi kaitsme all peab ta ju olema?
ja siis on seal kaks rida releede pesasid, milledest ühe koha peal oli küll justkui "lock" kirjas, sellel kohal aga releed pole..

ja siis vaatasin, et kuidas need juhtmed sealt uste sisse ka lähevad ning leidsin, et lähevad küll ja tulevad ikka ka kusagilt, kuid kummalgi pool on kohe sealsamas tiiva sees üks ümmargune nelja otsaga ja üks lapik kahe otsaga pistik... puha tühjad :(

njah, ega sellest jutust nüüd lihtne midagi aru saada pole, aga ehk siiski on kedagi, kes oskab öelda, mis asjad sealt puudu olla võivad? auto on ennast üldiselt elektrisüsteemi osas üsna heast küljest näidanud - kõik asjad töötavad ja mingeid tühje pistikuid ega juhtmeotsi pole kusagil mujal märgata olnud.

terv, juss
Trionic
Saabiguru
Postitusi: 7135
Liitunud: N Veebr 26, 2004 20:37
Asukoht:
Auto:

#2

L Mär 13, 2004 7:43

Kaitsmekarbist ei leia sa midagi,millest ilma manuaalita aru võiksid saada.
Keskluku juhtmoodul asub kõrvalistuja jalgade kohal vent.toru küljes,
pikk must karp.(juhul,kui on tehase kesklukk).Võta juhiukse polster maha,siis on selge,kas mootor ripub luku küljes.
Vasta