Tere,
Plaan osta saab Saab 9-3 Sport Vector 1.9 TiD 88kW, kas keegi teab sellest autost midagi, miks nii kaua juba müügis olnud?
Mul endal uuemate Saabidega kogemus puudub, oleksin tänulik info eest. Vaadata saab http://www.auto24.ee/used/1247942
aadress uuendatud.
Tänan.
Saab 9-3 ostmine
- skyline
- Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero
Võin vaid nii palju öelda, et kui juunis 2013 käisin nende teist müügis olevat 9-3 vaatamas, siis müüja sõitis kohale selle sama autoga ja pakkus mulle ka seda. Müüdavad autod tundusid nende aias siiski üle keskmise korras ehk hooldusajalooga endised liisingautod Saksast ja Taanist. Minul jäi nende Saab küll toona ostmata, sest tolle auto varustuses oli puudujääke, mida ma ei talunud.
Konkreetset mootorit pean mina lihtsalt nõrgaks selle kere jaoks, 110 kw on hoopis teine tera ja kütusekulus suurt vahet pole.
Aga Saabi ongi suht raske müüa peale tootja pankrotti, sest asjatundmatumad kodanikud eeldavad, et juppe ei saa enam kuskilt kuigi tegelikkuses varuosade tehased töötavad endiselt. Analoogset teemat on mitmed automüüjad kurtnud Volvo osas peale selle minekut hiinlaste valdusesse. Eestlane on umbusklik
Konkreetset mootorit pean mina lihtsalt nõrgaks selle kere jaoks, 110 kw on hoopis teine tera ja kütusekulus suurt vahet pole.
Aga Saabi ongi suht raske müüa peale tootja pankrotti, sest asjatundmatumad kodanikud eeldavad, et juppe ei saa enam kuskilt kuigi tegelikkuses varuosade tehased töötavad endiselt. Analoogset teemat on mitmed automüüjad kurtnud Volvo osas peale selle minekut hiinlaste valdusesse. Eestlane on umbusklik

Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)